Kruimelpad

EuroSkills 2012 - European Job Day: de Commissie maakt een klapper

09-10-2012

László Andor, on the right

Op 4, 5 en 6 oktober hebben 49.000 bezoekers het circuit van Spa Francorchamps om de Euroskills wedstrijd te bijwonen, om de verschillendheid van ambachten technieken en technologie te ontdekken en ook om de verschillende spelers in de wereld van onderwijs, opleiding en zakelijke te ontmoeten . Vrijdag, ontving de Commissaris Laszlo Andor de Koningin als gastheer van de Youth on the Move stand die een enorm succes had tijdens de 3 dagen.
Jongeren en leraren waren in staat om de verschillende mobiliteit en training mogelijkheden die beschikbaar zijn via Youth on the Move. In termen van wedstrijd, eindigde als derde België (36 deelnemers, 5 goud, 6 zilverenen  3 bronzen medailles en zowel '8 medaillons d'excellence' 8 – Proficiat aan iedereen).
Het evenement diende ook om deze bedrijven te promoveren, 'know-how' nog te weinig bekend en vaak verguisd.

In Brussel op 6 oktober, werd de 6e editie van de European Job Day georganiseerd door de Europese Commissie in samenwerking met de portaalsite voor mobiliteit EURES heeft ook een enorm succes gehad. Onveveer dan 10 000 deelnemers in het Berlaymont-of online, meer dan 140 werkgevers (70 ter en 70 online) voor 2300 vacatures in Europa. An de kant van de werkzoekenden en werkgevers was deze dag rijk aan ontmoetingen, en potentiële baan.

  Help ons verbeteren

  Gevonden wat u zocht?
  JaNee

  Wat zocht u?

  Heeft u nog opmerkingen?

  Verwante links