Kruimelpad

Feest van Europa, omdat Europa er ook voor u is!

17-05-2014

Feest van Europa, omdat Europa er ook voor u is!

 

Zoals elk jaar, is mei de maand waarin we Europa in Brussel vieren met een waaier aan niet te missen festiviteiten!

In het thema van de Europese burger en democratie, verwelkomen we u graag op zaterdag 17 mei voor een nieuwe editie van de Opendeurdagen van de Europese instellingen. Aan de vooravond van de Europese verkiezingen zullen de bezoekers een kijkje kunnen nemen achter de schermen van het zenuwcentrum van de Commissie, de Berlaymont, en ze zullen eveneens concrete verwezenlijkingen kunnen ontdekken die elke dag meer dan 500 miljoen burgers ten goede komen, dankzij de Europese Unie. Wij nodigen u van harte uit deel te nemen aan verscheidene activiteiten pdf - 184 KB [184 KB] , dansen pdf - 124 KB [124 KB]  en animaties pdf - 284 KB [284 KB] rond Europa en een waaier aan artiesten te komen bewonderen die de hele dag het feest zullen opvrolijken. Meer info pdf - 3 MB [3 MB] .

Tot slot, vergeet niet dat diezelfde dag op het Schumanplein ook het Broodfeest plaatsvindt, waar u in één bord heel Europa kan proeven!

 

Ontdek in onderstaande links het programma met activiteiten die de verschillende diensten van de Europese Commissie u aanbiedt op 17 mei (10.00 - 18.00 u, Berlaymont-gebouw, Wetstraat 200, laatste toegang om 17.30 u).

Help ons verbeteren

Gevonden wat u zocht?
JaNee

Wat zocht u?

Heeft u nog opmerkingen?