Kruimelpad

Tolken voor de Europese Unie – Werken voor de Europese Commissie

17-05-2014

Tolken voor de Europese Unie – Werken voor de Europese Commissie

Op de Open Dag 2014 heten de tolken van de Europese Commissie u van harte welkom in de Schuman-zaal in het hart van het Berlaymont-gebouw. Hier kunt u kijken hoe u het ervan af brengt als simultaantolk in een echte conferentie!

Wat hebben we nog meer voor u in petto? U kunt de hele dag levendige debatten en interessante presentaties bijwonen over wat de Commissie doet, bijvoorbeeld op het gebied van werkgelegenheid, demografische ontwikkelingen en sociale investeringen, maar ook volksgezondheid, consumentenrechten, het landbouwbeleid en ERASMUS+. Daarnaast ontdekt u van alles over het Griekse en het Italiaanse voorzitterschap van de Raad van de Unie. Bovendien mag u een kijkje achter de schermen nemen! Onze tolken vertellen u namelijk graag honderduit over hoe het is om hier in Brussel conferentietolk te zijn – hoe je tolk wordt, wat tolken eigenlijk inhoudt, met welke moderne apparatuur er dagelijks wordt gewerkt…

Onze sprekers zullen hun verhaal doen in een van de 24 officiële talen die de Europese Unie rijk is, maar wij zorgen voor een professionele vertolking naar het Frans, Nederlands, Duits en Engels. Kom maar eens luisteren, of beter nog: kruip zelf achter de microfoon en laat ook uw stem horen!

De tolken van de Europese Commissie zorgen ervoor dat de ambtenaren van de Europese instellingen en onze partners en bezoekers elkaar in de vergaderingen en conferenties moeiteloos begrijpen. Dankzij onze hooggekwalificeerde en ervaren tolken kunnen de lidstaten van de EU hun beste deskundigen naar Brussel sturen en niet degenen die toevallig hun talen het best kennen. Want zelfs al spreken de afgevaardigden in een vergadering niet dezelfde taal, ze kunnen toch efficiënt en doelgericht werken voor de burgers van Europa. Kom en grijp uw kans om onze tolken te ontmoeten! Ze gaan graag op uw vragen in.

    Help ons verbeteren

    Gevonden wat u zocht?
    JaNee

    Wat zocht u?

    Heeft u nog opmerkingen?