Navigation path

Connexion   |   Inscription

Recherche avancée Rechercher dans:    Audio    Photo    Video    Liste de plans

OU

Home Help
Several routes to reach EbS on the web!
We expect high audience levels around the hearings of the Commissioners-designate over the next two weeks in the European Parliament.
We would like to remind you of the different ways you can watch and listen to Europe by Satellite (EbS) coverage online.
Please bookmark the page after clicking here!

Formats et logiciels utilisés

Ce site est optimisé avec les logiciels suivants :

Explorer (min version 7+) / Firefox (min version 3+) / Safari (min version 4+)
Flash Player (min. version 10+)
Ce site utilise le Javascript et emploie les cookies.

Veillez à disposer de ces logiciels sur votre poste de travail pour une navigation confortable.

Les formats et codecs utilisés sur ce site :

JPEG
300 dpi / 24 Bits / 3000px x 2000px min.

MP3
Audio : 128kbps / Stéréo / 44.100 kHz / 16 Bits

Mpeg4 H264 (VOD)
Video : 512kbs / 640x480 / 4:3 / PAL / 25fps
Audio : 128kbps / Stereo / 44.100 kHz / 16 Bits / AAC

Mpeg4 H264 (Vodcasting)
Video : 512kbs / 320x240 / 4:3 / PAL / 25fps
Audio : 128kbps / Stereo / 44.100 kHz / 16 Bits / AAC

Mpeg2 (haute résolution)
Stream Format : Generic ISO MPEG STREAM
Stream Type : MPEG 2
Program Stream Size : 720x576
Frame Rate : 25.000 (PAL)
Interlacing : Upper/Top Field
First Ratio : 4/3 Bitrate Type : Constant Quality
Bitrate kbps : 9000

Les Codecs utilisés sur ce site sont tous disponibles gratuitement en téléchargement sur internet.

Suivez-nous

Dossier de presse

Go to rss page Go to EU Tube page Go to twitter page Go to facebook page Go to contact page

Crédit © Union européenne, 2014