Planlægning og forberedelse

Kommissionen planlægger sit arbejde, som blandt andet består i at lave udkast til nye love, på basis af politiske prioriteter fastsat af formanden.

Planlægning af arbejdet

På Kommissionsniveau:Arbejdsprogrammet viser, hvordan Kommissionen planlægger at gennemføre de politiske prioriteter fastsat af formanden i praksis. .

Forberedelse af lovgivning

Inden Kommissionen kommer med forslag til lovgivning, gør den status over eksisterende love og gennemfører en konsekvensanalyse Englishfor at vurdere de eventuelle økonomiske, sociale og miljømæssige konsekvenser af et nyt initiativ. Den tager også højde for nye situationer og problemer i Europa og deres eventuelle indvirkning på den nye lovgivning.

Kommissionen skal også høre de interesserede parter og andre institutioner om deres holdning samt sørge for at få udtalelser fra nationale parlamenter og regeringer.

For at modtage e-mails med nye køreplaner og/eller offentlige høringer kan du tilmelde dig Sådan arbejder Kommissionen – Meddelelser, eller hvis du repræsenterer en organisation eller er selvstændig og udfører aktiviteter, der påvirker politik- og beslutningsprocesserne i EU-institutionerne, kan du tilmelde dig EU's Åbenhedsregister.

Populære links

  • Formandens femårige politiske retningslinjer pdfDeutsch (de) English (en) français (fr) hrvatski (hr) português (pt)

Vælg høj kontrast Normal skriftstørrelse Forstør skrift med 200 procent send til en ven udskriv siden

 
Se også
  • Vigtige dokumenter
  • Sammenfattende rapport - årlig forvaltnings- og resultatrapport om EU-budgettet English (en)
Hjælp os med at blive bedre

Fandt du det, du søgte?

Ja Nej

Hvad ledte du efter?

Har du forslag til forbedringer?