Acest site a fost arhivat la data de 16/12/2011
16/12/2011

Detalii despre campanie

Detalii despre campanie

Mănâncă inteligent - nu este niciodată prea devreme să înveţi sau prea târziu ca să te schimbi.

Vrei să te simţi în formă, activ şi sănătos? Echipa savorilor este aici pentru a-ţi da o mână de ajutor. Dacă nu ştii sigur ce ar trebui să mănânci sau vrei să-ţi reîmprospătezi ideile în această privinţă, personajele Echipei savorilor îţi arată cum să faci alegerea corectă. Cu Echipa savorilor, rămâi în formă şi te distrezi în acelaşi timp.

Vizitează site-ul, încearcă jocurile şi câştigă premiile - vei afla astfel tot ceea ce trebuie să cunoşti pentru a face alegerile alimentare corecte.

Pentru a face totul mai uşor, UE promovează consumul de fructe, legume şi produse lactate în şcoli, iar o campanie de informare a fost organizată de curând în diferite zone ale Europei. Pe parcursul lunilor octombrie şi noiembrie, caravana Echipei savorilor a vizitat numeroase şcoli, purtând deviza Savurează, bea şi fă mişcare cu ea!

De ce contează?

UE te ajută să mănânci fructe şi legume gustoase şi să bei lapte proaspăt, pentru că dacă ai grijă ce mănânci când eşti tânăr, vei continua aşa şi când vei fi mare. Din ce în ce mai mulţi copii devin supraponderali, aşa că trebuie să acţionăm acum. Este foarte dăunător pentru sănătatea ta să fii supraponderal - dacă mănânci sănătos acum, vei scăpa de multe griji pe viitor.

Campania Echipei savorilor - primeşti informaţiile de care ai nevoie pentru a face alegerile corecte.

Campania, lansată la data de 28 septembrie de departamentul UE responsabil cu agricultura, are scopul de a te informa. Personajele Echipei savorilor te vor însoţi pe calea spre o viaţă mai sănătoasă.

Când te simţi bine şi stăpân pe ceea ce mănânci - făcând alegeri inteligente şi în cunoştinţă de cauză - eşti mai bun în tot ce faci. Te simţi mai puţin obosit şi plictisit, pentru că deseori nivelul tău de energie depinde de ceea ce mănânci.

Aşa că vino cu noi, alătură-te Echipei savorilor! Vei primi informaţiile de care ai nevoie pentru a duce o viaţă sănătoasă.

Savurează, bea şi fă mişcare cu ea!

Related Links

  • Alimentele povestesc
  • Programul UE de încurajare a consumului de fructe în şcoliEnglishDeutschfrançais
  • Programul european de distribuire a laptelui în şcoliEnglishDeutschfrançais
Ultima actualizare: 08/03/2015 | Începutul paginii