Sivusto on arkistoitu 16/12/2011
16/12/2011

Kampanjatietoja

Kampanjatietoja

Koskaan ei ole liian myöhäistä oppia syömään järkevästi tai muuttaa ruokailutottumuksia.

Käänny maukkaan porukan puoleen, jos haluat olla hyvässä kunnossa, aktiivinen ja terve. Maukkaan porukan hahmot auttavat sinua tekemään viisaita valintoja, kun et ole varma mitä kannattaa syödä tai tarvitset muistuttajaa. Maukkaan porukan kanssa on kivaa kuntoilla.

Nettisivumme ohjeet, pelit ja palkinnot opastavat sinua tekemään oikeat ruokavalinnat.

EU järjestää hedelmien, vihannesten ja maitotuotteiden kulutusta edistävään kampanjaan liittyviä esittelykiertueita muutamissa Euroopan maissa. Maukkaan porukan kiertueauto voi ajaa sinunkin koulusi pihalle loka-marraskuun aikana innostamaan sinua syömään, juomaan ja liikkumaan!

Miksi kampanja on tärkeä?

EU edistää koululaisten hedelmien, vihannesten ja maidon kulutusta, koska nuorena omaksuttuja terveellisiä ruokailutottumuksia noudatetaan myös vanhemmalla iällä. Nyt on aika toimia, koska yhä useammat lapset ovat ylipainoisia. Ylipaino on vaaraksi terveydelle - terveelliset ruokailutottumukset ehkäisevät myöhemmällä iällä tulevia ongelmia.

Kampanja ohjaa oikeisiin valintoihin.

Maukkaan porukan hahmot käynnistävät syyskuun 28. päivänä EU:n maatalousosaston kampanjan, jonka tavoittena on saada koululaiset noudattamaan terveellisempiä elintapoja.

Työnteko sujuu paremmin, kun voit hyvin ja valitset ruokasi ja juomasi viisaasti. Väsymys ja kyllästyminen eivät saa ylivaltaa, koska energiatasosi ovat usein sidoksissa siihen, mitä syöt.

Liity maukkaaseen porukkaan, jolta saat eväät terveellisten elintapojen valintaa varten.

Syö, juo ja liiku!

Asiaan liittyviä linkkejä

Viimeisin päivitys: 08/03/2015 | Sivun alkuun