Ο δικτυακός τόπος αρχειοθετήθηκε στις 16/12/2011
16/12/2011

Σχετικά με την εκστρατεία

Σχετικά με την εκστρατεία

Έξυπνη διατροφή - Ποτέ δεν είναι νωρίς για ενημέρωση ή αργά για αλλαγή.

Θέλετε να έχετε καλή σωματική κατάσταση, να είστε δραστήριοι και υγιείς; Η παρέα της γεύσης είναι εδώ για να σας βοηθήσει! Αν δεν είστε σίγουροι τι πρέπει να τρώτε, ή απλώς χρειάζεστε υπενθύμιση, οι ήρωες της παρέας της γεύσης σας μαθαίνουν πώς να κάνετε έξυπνες επιλογές. Η υγεία γίνεται διασκέδαση με την παρέα της γεύσης!

Διαβάζοντας την ιστοσελίδα μας, παίζοντας τα παιχνίδια και κερδίζοντας δώρα, παράλληλα μαθαίνετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να κάνετε έξυπνες επιλογές στη διατροφή σας.

Για να σας διευκολύνει, η ΕΕ προωθεί τη διάθεση φρούτων, λαχανικών και γαλακτοκομικών προϊόντων στα σχολεία και, σε ορισμένα μέρη της Ευρώπης, μια περιοδεία είναι καθ' οδόν προς εσάς. Κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου, το φορτηγάκι της παρέας τη γεύσης μπορεί να εμφανιστεί στο σχολείο σας για να σας ενθαρρύνει να φάτε, να πιείτε και να κινηθείτε!

Γιατί έχει σημασία;

Η ΕΕ σας βοηθάει ώστε να τρώτε εύγεστα φρούτα και λαχανικά και να πίνετε κρύο γάλα, γιατί εάν τρώτε σωστά όταν είστε νέοι, θα συνεχίσετε έτσι και στο μέλλον. Δεδομένου ότι ο αριθμός των υπέρβαρων παιδιών αυξάνεται όλο και περισσότερο, τώρα είναι η ώρα για δράση. Το υπερβολικό βάρος μπορεί να βλάψει σοβαρά την υγεία, ενώ η σωστή διατροφή μπορεί να σας γλιτώσει από πολλά προβλήματα στο μέλλον.

Εκστρατεία «Η παρέα της γέυσης»: Οι πληροφορίες που χρειάζεστε για να κάνετε σωστές επιλογές.

Η εκστρατεία διοργανώθηκε από το υπεύθυνο τμήμα της ΕΕ για τη γεωργία και στοχεύει στην παροχή γνώσης στα παιδιά. Ξεκινώντας στις 28 Σεπτεμβρίου, οι ήρωες της παρέας της γεύσης θα σας οδηγήσουν στο δρόμο για μια πιο υγιεινή ζωή.

Αν αισθάνεστε καλά και ελέγχετε τι τρώτε, κάνοντας έξυπνες επιλογές και γνωρίζοντας τι περιλαμβάνεται στη διατροφή σας, θα είστε καλύτεροι και στη δουλειά σας. Θα αισθάνεστε λιγότερο κουρασμένοι και λιγότερο εκνευρισμένοι γιατί συχνά τα επίπεδα ενέργειάς σας εξαρτώνται από τη διατροφή σας.

Ελάτε, λοιπόν, κι εσείς στην παρέα της γεύσης, καθώς έρχεται να σας δώσει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να κάνετε τις σωστές επιλογές για μια υγιεινή ζωή.

Τρέφεται σωστά και αθλείται!

Σχετικοί σύνδεσμοι

Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2015 | Αρχή σελίδας