Dette websted blev arkiveret den 16/12/2011
16/12/2011

Om kampagnen

Om kampagnen

Spis smart - Det er aldrig for sent at lære eller for sent at ændre.

Vil du gerne være fit, aktiv og sund? Smagsbanden er her for at hjælpe! Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal spise, eller du blot har brug for at blive husket på det, viser Smagsbanden dig, hvordan du vælger smart. Det er sjovt at holde sig i form med smagsbanden!

Ved at klikke dig rundt på vores websted, spille spillene og vinde præmier vil du lære alt, hvad du behøver for at vælge smart mad.

For at gøre det nemmere støtter EU frugt, grøntsager og mælkeprodukter i skoler, og i nogle dele af Europa er et roadshow på vej til dig. Smagsbandevognen kommer måske forbi din skole i løbet af oktober og november for at få dig til at spise det, drikke det og røre dig!

Hvorfor er det vigtigt?

EU hjælper dig med at spise velsmagende frugt og grøntsager og drikke kold mælk, for hvis du spiser smart som ung, vil du blive ved. Med flere og flere børn, der bliver overvægtige, er det nu tid til handling. At være overvægtig kan være meget dårligt for dit helbred - ved at spise godt kan du undgå en masse besvær senere.

Smagsbandekampagnen - her får du den information, du har brug for til at vælge rigtigt.

Kampagnen, der er udviklet af den del i EU, der er er ansvarlig for landbrug, ønsker at give børn viden. Med lanceringen den 28. september vil S magsbanden hjælpe dig på vej til et sundere liv.

Hvis du har det godt og har styr på, hvad du spiser - vælger smart og ved, hvad der er hvad - vil du også arbejde bedre. Du vil føle dig mindre træt og kede dig mindre, fordi dit energiniveau ofte hænger sammen med, hvad du spiser.

Så kom med sammen med S magsbanden, når de går i gang med at give dig den information, du har brug for til at vælge rigtigt for et sundt liv. Spis det, drik det, rør dig!

Beslægtede links

Seneste opdatering: 08/03/2015 | Til toppen