Publicaţii

Aici sunt detaliile despre ultimele publicaţii disponibile de la Leader+ Observatory în format „pdf”.

Harta grupului de acţiune local european Leader+ vă oferă o vedere de ansamblu asupra domeniilor şi temelor selectate de cele 893 LAG-uri din EU 15. Fiecare LAG poate fi identificat prin codul său EU (şi) conform temei Leader+ sau a combinaţiei de teme selectate şi aprobate oficial. Hărţi naţionale sunt disponibile în dosarele statelor membre.

Leader+ Magazine este publicat de trei ori pe an şi conţine referinţe cu privire la informaţiile despre proiectele Leader+ desfăşurate sau în curs de desfăşurare. Studiile de caz sunt prezentate în conformitate cu diferitele teme prioritare ale Leader+ dintr-un număr de state membre şi puteţi afla de asemenea despre ce se întâmplă în noile state membre şi noutăţi importante de la Observatorul Leader+. De la linkul de mai sus, un motor de căutare oferă mijloacele de a găsi diferite articole din revistă, conform criteriilor de căutare.

Cele mai bune practici Leader+ sunt cuprinse într-o serie de patru publicaţii. Fiecare ediţie include exemple colectate de Leader+ Observatory prin EU-15 cu ajutorul Unităţilor reţelei naţionale şi a Autorităţilor de conducere. Toate proiectele au fost selectate din baza de date ale European Leader+ Good Practice, care este disponibilă de semenea şi pe website.

'Flash News' oferă regulat noutăţi despre ceea ce se întâmplă în dezvoltarea rurală, atât în ceea ce priveşte activităţile Leader+, cât şi publicaţiile de interes, la nivel european. Este un bun punct de plecare pentru a obţine informaţii despre Leader+ şi are o secţiune proprie unde puteţi să contribuiţi şi să vă abonaţi. În acest fel, vi se oferă accesul la o gamă largă de publicaţii legate de dezvoltarea rurală, inclusiv surse UE, precum şi cele de la asociaţiile de reţele naţionale.

O dată selectate, linkurile vă vor duce fie direct la paginile pe care aceste publicaţii pot fi găsite, fie la documentul în sine, în format PDF.

 

Harta grupului de acţiune local european Leader+

[PDF, 7 MB]