Julkaisut

Tässä yksityiskohtia viimeisimmistä julkaisuista, jotka ovat saatavilla Leader+ Observatorystä 'pdf'-muodossa.

European Leader+ paikallinen toimintaryhmä (LAG) -kartasta voi nähdä katsauksen alueista ja teemoista, jotka 893 paikallista toimintaryhmää EU 15:ssä ovat valinneet. Jokainen LAG tunnistetaan EU-koodilla ja Leader+ -teemalla tai valittujen sekä virallisesti hyväksyttyjen teemojen yhdistelmällä. Kansalliset kartat ovat nähtävissä Jäsenvaltioiden tiedostoissa.

Leader+ Magazine ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Se tarjoaa tietoa jo järjestetyistä tai meneillään olevista Leader+-projekteista. Tapauskohtaiset tutkimukset on eritelty eri jäsenvaltioiden Leader+-ohjelmien pääteemojen mukaisesti. Voit myös lukea, mitä uusissa jäsenvaltioissa tällä hetkellä tapahtuu. Yllä olevasta linkistä pääsee hakukoneeseen, josta voi hakea tiettyjä lehtiartikkeleita valittujen kriteerien mukaisesti.

'Leader+ käytäntöjä' on neljän julkaisun sarja. Jokainen painos koostuu Leader+ Observatoryn koko EU-15 -alueelta kansallisten verkostoyksiköiden ja hallintoviranomaisten avulla keräämistä esimerkeistä. Kaikki projektit valittiin European Leader+ Good Practice -tietokannan perusteella, joka on saatavana myös verkkosivulla.

Flash News’ on säännöllinen uutispaketti, joka kertoo maaseudun kehittämisen uusimmista käänteistä sekä Leader+-ohjelman merkeissä että eurooppalaisella tasolla. Tarjolla on kiinnostavaa tietoa ja julkaisuja mm. erilaisista toiminnoista sekä Leader+-observatoriosta. Se on hyvä aloituspaikka, kun haluaa tietoa Leader+-ohjelmasta. Interaktiivisen osion kautta lukijat voivat lähettää omaa palautettaan ja liittyä postituslistalle. Muualla sivustossa on tarjolla kattava valikoima julkaisuja maaseudun kehittämisen tiimoilta, esim. EU-lähteistä ja kansallisista verkostoyksiköistä.

Linkistä pääsee suoraan sivustoille, missä nämä julkaisut ovat nähtävillä, tai suoraan tiedostoon pdf-muodossa.


European Leader+ paikallinen toimintaryhmä (LAG) -kartasta

[PDF, 7 MB]