Leader Competence Pool

(Baza de date este acum disponibilă în: en fr de it es nl el fi sv pt da )

Bine aţi venit la Leader Competence Pool (LCP). Acest utilitar vă aduce lângă acei oameni care lucrează în domeniul dezvoltării rurale din întreaga Europă, un utilitar cu care aceştia pot găsi legături sau informaţii profesionale în anumite domenii şi care îi poate ajuta în orice situaţie s-ar afla.

LCP a fost elaborat ca răspuns la rezultatele evaluării pe termen mediu Leader+. Aceasta a arătat că efectul de învăţare între Leader II şi Leader+ era pierdut în multe cazuri. Ca idee, el a fost discutat şi elaborat cu reprezentanţii LAG-urilor, cu unităţile de reţea naţională şi cu autorităţile de administraţie în timpul seminarului Leader+ Observatory din Tihany, Ungaria, din noiembrie 2006.

Utilitarul LCP a fost lansat de punctul de contact în cooperare cu autorităţile de administrare Leader+ şi cu unităţile de reţea naţională, care au propus candidaţi potriviţi pentru a înregistra şi publica profilurile lor. Acest proces este acum încheiat. El include profesionişti implicaţi în: administrare LAG; reţelele regionale, interregionale sau naţionale; organe instituţionale precum autorităţile de administrare.

LCP permite celor implicaţi în Leader să descrie experienţa şi competenţa lor obţinute în timpul iniţiativei. El este conceput pentru a capta unele din cunoştinţe avute şi învăţate prin Leader şi pentru a se adaugă altor forme tradiţionale de raportare.

Profilurile sunt disponibile în limba engleză şi sunt prezentate în format de foaie de calcul. Puteţi accesa aceste foi de calcul din motorul de căutare utilizând criteriile de căutare oferite.