Leader Competence Pool

(Tietokanta on tällä hetkellä saatavilla seuraavilla kielillä: en fr de it es nl el fi sv pt da )

Tervetuloa Leader Competence Pool (LCP - Leader kykyresursseihin). Tämä työkalu tarjoaa välineen niille, jotka työskentelevät maaseudun kehittämisen piirissä kaikkialla Euroopassa. Näin he voivat löytää kollegoja tai tietyn alan asiantuntijoita, jotka voivat auttaa heitä eri tilanteissa.

LCP on kehitetty Leader+ väliarvioinnin tulosten perusteella. Selvisi, että opittua ei Leader II:n ja Leader+:n välillä ollut hyödynnetty. Tästä keskusteltiin ideana ja sitä kehitettiin paikallisten toimintaryhmien, kansallisten verkostoyksiköiden ja hallintoviranomaisten edustajien kanssa käytyjen keskustelujen pohjalta Tihanyssä, Unkarissa pidetyssä Leader+ Observatory -seminaarissa marraskuussa 2006.

Contact Point lanseerasi LCP:n yhdessä Leader+:n johtavien viranomaisten ja kansallisten verkostointiyksiköiden kanssa, jotka kehottivat sopivia ehdokkaita rekisteröitymään ja julkaisemaan profiilinsa. Rekisteröitymisprosessi on nyt päättynyt. Rekisterissä on ammattilaisia, jotka ovat tekemisissä LAG-hallinnon, alueellisten, alueidenvälisten tai kansallisten verkostojen kanssa, sekä institutionaaliset elimet kuten hallintoviranomaiset.

LCP:ssä Leader-ohjelmaan osallistuvat voivat kuvailla kokemuksiaan ja ammattitaitoaan, joita he ovat aloitteen avulla kehittäneet. Tarkoituksena on säilyttää Leaderistä saadut tiedot ja opitut taidot, ja täydentää muita tavanomaisimpia raportointimuotoja.

Profiilit ovat saatavilla englanniksi tietokantamuodossa. Pääset lukemaan näitä tiedostoja hakukoneen valintakriteerejä käyttäen.