Leader Competence Pool

(Databasen fås aktuelt i: en fr de it es nl el fi sv pt da )

Velkommen til Leader Competence Pool (LCP - Leader kompetencepulje). Dette værktøj giver folk, der arbejder i landbrugsdistrikter over hele Europa, et værktøj, hvor de kan finde kolleger eller eksperter inden for visse områder, som kan hjælpe dem i en hvilken som helst situation.

LCP er blevet udviklet som svar på resultaterne af midtvejsevalueringen af Leader+ . Dette viste, at læringseffekten mellem Leader II og Leader+ var gået tabt i mange tilfælde. Det blev diskuteret og udviklet som ide med repræsentanter for LAG'er, nationale netværksenheder og administrerende myndigheder under seminaret Leader+ Observatorium i Tihany, Ungarn, i november 2006.

LCP-værktøjet blev introduceret af Contact Point i samarbejde med Leader+ administrerende myndigheder og nationale netværksenheder, der foreslog egnede kandidater til at blive registreret og få deres profiler offentliggjort. Denne proces er nu afsluttet. Den inkluderer professionelle, der deltager i: LAG-administration, regionale, interregionale eller nationale netværker og institutionelle enheder som administrerende myndigheder.

LCP giver personer, der har været inddraget i Leader, mulighed for at beskrive de erfaringer og kompetencer, som de har erhvervet i løbet af initiativet. Det er beregnet på at bevare noget af den viden og indlæring, som har fundet sted i løbet af Leader-initiativet, og som supplerer andre, mere traditionelle former for rapportering.

Profilerne fås på engelsk og vises i datablad-format. Du kan få adgang til databladene fra søgemaskinen ved at anvende de eksisterende søgekriterier.