Eurooppalainen paikallisryhmätietokanta

(Eurooppalainen paikallisryhmätietokanta on tällä hetkellä saatavilla: da de el en es fi fr it nl pt sv)

Tervetuloa Eurooppalaiseen paikallisryhmätietokantaan, joka tarjoaa hyödyllistä tietoa paikallisryhmistä: yhteystiedot; kuvauksen ryhmän alueesta, kehitysstrategiasta, ja yhteistyöstä.

Kaikkien paikallisryhmän tiedot ovat tietoiskuissa. Saat nämä tietoiskut näkyville hakukoneesta käyttämällä valintakriteerejä, tai Jäsenvaltioiden tiedot -sivulta, jossa voit valita paikallisryhmän sen maantieteellisen sijainnin perusteella. Voit tarkastella tietoja myös Kuka kukin on -osoitelistasta.

Contact Point on kerännyt tietokantaan syötetyt tiedot vuoden 2005 kolmen ensimmäisen kuukauden aikana. Paikallisryhmät ottivat osaa tarkistus- ja viimeistelyprosessiin. Lopuksi kansalliset viranomaiset ja/tai kansalliset verkostoyksiköt auttoivat lopullisessa hyväksynnässä. Huomautus ”Ei vielä kansallisten viranomaisten hyväksymä” näkyy joissakin tietoiskuissa. Muutoin tietoja voi pitää maan hallintoviranomaisten ja/tai verkostoyksikön muodollisesti hyväksyminä.

Suunnitteilla on myös lisätä tietoa uusien jäsenvaltioiden paikallisryhmistä sitä mukaa, kun tietoa saadaan ja, mikäli mahdollista, samassa muodossa.

Paikallisryhmän tiedot näkyvät alkuperäisellä kielellä. Kansallisten hallintoviranomaisten hyväksymiin tietoihin on tarkoitus kuitenkin sisällyttää englanninkielinen tiivistelmä paikallisryhmän alueesta (maantieteelliset ja sosioekonomiset ominaispiirteet) ja sen kehitysstrategiasta.