Interaktivni Leader+

Dobrodošli na strani Interaktivni Leader+ , kjer vam nudimo niz informativnih orodij, s katerimi si boste pomagali pri vaših podrobnejših zahtevah v zvezi s kontakti in informacijami o projektu.

Uvod

Leader+ je ena izmed štirih pobud, ki je financirana v okviru strukturnega sklada EU in oblikovana zato, da se podeželskim skupnostim pomaga pri upoštevanju dolgoročnih možnosti njihove lokalne regije.

S podpiranjem izvajanja integriranih, visoko kakovostnih in originalnih strategij za trajnostni razvoj, je ta pobuda v veliki meri usmerjena v partnerstvo in mreže izmenjav izkušenj.

Za obdobje 2000-2006 bo namenjenih skupaj 5 046,5 milijonov evrov, od tega bo 2 105,1 milijona evrov prispeval Usmerjevalni oddelek EKUJS, ostalo pa prihaja iz javnih in zasebnih prispevkov.

Več

Kontaktna točka Leader+ je prenehala delovati. Spletno mesto Leader+ bo še dostopno, vendar se ne bo posodabljalo, kar velja tudi za interaktivne zbirke podatkov. Nekatere publikacije bodo dodane, ko bodo na voljo.

 

Rural Development 2007-2013Leader+ Kontaktna točka - informacije

Site News

DVD box: Leader achievements: a diversity of territorial experience

Leader+ Observatory conference, 22-23 November 2007, Evora, Portugal

You can order one copy of this DVD box via the EU Bookshop website: http://bookshop.europa.eu. For several copies, please send an e-mail to: AGRI-LEADERPLUS-PUBLICATIONS@ec.europa.eu.

dvdbox

  • DVD cover [PDF en ]
  • DVD inlay [PDF en ]

Leader+ Magazine

New editions and language versions of the Magazine will be added as soon as they become available.

Leader+ best practices

New editions and language versions of the "best practice publications" will be added as soon as they become available.

Seminar

Final conference: Leader achievements: A diversity of territorial experience

22 - 23 November 2007, Èvora, Portugal

The documentation from this conference includes: pictures of the event, the programme itself and those presentations given during the opening and closing plenary sessions as well as the various mini plenary sessions.

Flash News / Magazine

news 01
  • 15 - 04 - 2008: Flash news 78 [PDF enfrdeites]
  • 31 - 03 - 2008: Flash news 77 [PDF enfrdeites]
  • 17 - 03 - 2008: Flash news 76 [PDF enfrdeites]

Flash News archives

Magazine 11 • 2008

Magazine 11 is now available in English in 'pdf' format. It will also be mailed out to subscribers in the selected language versions as they become available. Previous editions of the Magazine are in the archive section, and can also be ordered via AGRI-LEADERPLUS-PUBLICATIONS@ec.europa.eu.

Magazine 11 • 2008 [PDF en ]

 

Opomba glede jezika spletne strani

Ta spletna stran je, vključno z navigacijo po menujih, prevedena v vse uradne jezike Evropske unije. V privzetem načinu so informacije, ki so na voljo drugje na tej spletni strani, navedene v angleškem jeziku in/ali enem izmed drugih nacionalnih jezikov."