Leader+ interactief

Welkom bij Leader+ interactief. Hier vindt u een waaier van informatieve tools die u zullen helpen bij het vinden van gedetailleerde contact- en projectgegevens.

Introductie

Leader+ is een van de vier initiatieven die door de Europese Structuurfondsen worden gefinancierd en moet plattelandsactoren helpen het potentieel van hun plaatselijke regio op langere termijn te ontwikkelen.

Het initiatief stimuleert de toepassing van geïntegreerde, kwalitatief hoogwaardige en originele strategieën voor duurzame ontwikkeling, en legt veel nadruk op partnerschappen en netwerken voor de uitwisseling van ervaringen.

In de periode 2000-2006 zal in totaal EUR 5 046,5 miljoen worden besteed, waarvan EUR 2 105,1 miljoen wordt gefinancierd uit de afdeling Oriëntatie van het EOGFL en de rest door bijdragen van de openbare en de particuliere sector.

Meer informatie

Gelieve er nota van te nemen dat de activiteiten van het Contact Point Leader+ beëindigd zijn. De website Leader+ blijft weliswaar open, maar wordt niet bijgewerkt. Dat geldt ook voor de interactieve gegevensbanken. Sommige publicaties zullen worden toegevoegd zodra ze beschikbaar worden.

 

Rural Development 2007-2013Contact Point Leader+ - Informatie

Site News

DVD box: Leader achievements: a diversity of territorial experience

Leader+ Observatory conference, 22-23 November 2007, Evora, Portugal

You can order one copy of this DVD box via the EU Bookshop website: http://bookshop.europa.eu. For several copies, please send an e-mail to: AGRI-LEADERPLUS-PUBLICATIONS@ec.europa.eu.

dvdbox

  • DVD cover [PDF en ]
  • DVD inlay [PDF en ]

Leader+ Magazine

New editions and language versions of the Magazine will be added as soon as they become available.

Leader+ best practices

New editions and language versions of the "best practice publications" will be added as soon as they become available.

Seminar

Final conference: Leader achievements: A diversity of territorial experience

22 - 23 November 2007, Èvora, Portugal

The documentation from this conference includes: pictures of the event, the programme itself and those presentations given during the opening and closing plenary sessions as well as the various mini plenary sessions.

Flash News / Magazine

news 01
  • 15 - 04 - 2008: Flash news 78 [PDF enfrdeites]
  • 31 - 03 - 2008: Flash news 77 [PDF enfrdeites]
  • 17 - 03 - 2008: Flash news 76 [PDF enfrdeites]

Flash News archives

Magazine 11 • 2008

Magazine 11 is now available in 'pdf' format. This 11th issues as well as previous editions are available in the archive section, and can also be ordered via AGRI-LEADERPLUS-PUBLICATIONS@ec.europa.eu.

Magazine 11 • 2008 [PDF]

 

Mededeling over de taal van de website

Het navigatiemenu en deze startpagina zijn beschikbaar in alle officiële talen van de Europese Unie. De andere informatie op de website is standaard beschikbaar in het Engels en/of een van de andere Europese talen."