Leader+ interaktív

Üdvözöljük a Leader+ interaktívnál, melynek keretében számos tudnivalót kínálunk annak elősegítésére, hogy részletesebb kéréseket nyújthasson be a kapcsolattartókra és a projektinformációkra vonatkozóan.

Bevezetés

A Leader+ az EU strukturális alapja által finanszírozott négy kezdeményezés egyike, mely segítségével a vidéki uniós polgárok saját régiójuk hosszú távú növekedési lehetőségeit tudják kihasználni.

A fenntartható fejlődés integrált, magas minőségű és eredeti stratégiáinak megvalósítását előmozdító program alappillérei a partneri közösségek és a tapasztalatcserélő hálózatok.

A 2000-2006 közötti időszakban 5046,5 millió euró összeget lehet erre a célra fordítani, melyből 2105,1 millió eurót az EAGGF Orientációs része finanszíroz, a fennmaradó összeget pedig állami és magán hozzájárulások fedezik.

Tovább

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Leader+ Kapcsolattartó pont beszűntette tevékenységét. Azonban a Leader+ weboldal nyitva marad, de nem frissül. Ez vonatkozik az interaktív adatbázisokra is. Bizonyos publikációkat hozzáadunk az adatbázishoz, amint elérhetővé válnak.

 

Rural Development 2007-2013Leader+ Kapcsolattartási pont - Információ

Site News

DVD box: Leader achievements: a diversity of territorial experience

Leader+ Observatory conference, 22-23 November 2007, Evora, Portugal

You can order one copy of this DVD box via the EU Bookshop website: http://bookshop.europa.eu. For several copies, please send an e-mail to: AGRI-LEADERPLUS-PUBLICATIONS@ec.europa.eu.

dvdbox

  • DVD cover [PDF en ]
  • DVD inlay [PDF en ]

Leader+ Magazine

New editions and language versions of the Magazine will be added as soon as they become available.

Leader+ best practices

New editions and language versions of the "best practice publications" will be added as soon as they become available.

Seminar

Final conference: Leader achievements: A diversity of territorial experience

22 - 23 November 2007, Èvora, Portugal

The documentation from this conference includes: pictures of the event, the programme itself and those presentations given during the opening and closing plenary sessions as well as the various mini plenary sessions.

Flash News / Magazine

news 01
  • 15 - 04 - 2008: Flash news 78 [PDF enfrdeites]
  • 31 - 03 - 2008: Flash news 77 [PDF enfrdeites]
  • 17 - 03 - 2008: Flash news 76 [PDF enfrdeites]

Flash News archives

Magazine 11 • 2008

Magazine 11 is now available in 'pdf' format. This 11th issue as well as previous editions are available in the archive section, and can also be ordered via AGRI-LEADERPLUS-PUBLICATIONS@ec.europa.eu.

Magazine 11 • 2008 [PDF]

 

A weblap nyelvével kapcsolatos közlemény

Ez a nyitólap, a navigációs menüt is beleértve, az Európai Unió valamennyi hivatalos nyelvére lefordításra került. A weblap más részein elérhető információ az alapértelmezés szerint angol nyelven és/vagy egy másik nemzeti nyelven áll rendelkezésre.