Leader+ interactive

Tervetuloa Leader+ interactive -palveluun, jossa tarjoamme lukuisia tietotyökaluja, joiden avulla voimme vastata tarkempiin yhteystietoja ja hankkeita koskeviin kysymyksiinne.

Johdanto

Leader+ on yksi EU:n rakennerahastoista rahoitetuista neljästä aloitteesta. Sen tavoitteena on auttaa maaseudun toimijoita tarkastelemaan oman alueensa pitkän aikavälin mahdollisuuksia.

Leader+ edistää yhdennettyjen, laadukkaiden ja omaperäisten kestävän kehityksen strategioiden toteuttamista erityisesti kumppanuuksien ja kokemustenvaihtoverkkojen avulla.

Ohjelmakauden 2000-2006 rahoitus on yhteensä 5 046,5 miljoonaa euroa, josta 2 105,1 miljoonaa euroa on peräisin EMOTR:n tukiosastosta ja jäljelle jäävä rahoitusosuus julkisista ja yksityisistä lähteistä.

Lisää

Huomaa, että Leader+ Contact Point on nyt lopettanut toimintansa. Leader+ verkkosivut ja interaktiiviset tietokannat jäävät asiakkaiden käytettäväksi, niitä ei kuitenkaan tulla päivittämään. Joitakin julkaisuja tullaan lisäämään niiden tullessa saataville.

 

Rural Development 2007-2013Leader+ Contact Point -tietoa

Site News

DVD box: Leader achievements: a diversity of territorial experience

Leader+ Observatory conference, 22-23 November 2007, Evora, Portugal

You can order one copy of this DVD box via the EU Bookshop website: http://bookshop.europa.eu. For several copies, please send an e-mail to: AGRI-LEADERPLUS-PUBLICATIONS@ec.europa.eu.

dvdbox

  • DVD cover [PDF en ]
  • DVD inlay [PDF en ]

Leader+ Magazine

New editions and language versions of the Magazine will be added as soon as they become available.

Leader+ best practices

New editions and language versions of the "best practice publications" will be added as soon as they become available.

Seminar

Final conference: Leader achievements: A diversity of territorial experience

22 - 23 November 2007, Èvora, Portugal

The documentation from this conference includes: pictures of the event, the programme itself and those presentations given during the opening and closing plenary sessions as well as the various mini plenary sessions.

Flash News / Magazine

news 01
  • 15 - 04 - 2008: Flash news 78 [PDF enfrdeites]
  • 31 - 03 - 2008: Flash news 77 [PDF enfrdeites]
  • 17 - 03 - 2008: Flash news 76 [PDF enfrdeites]

Flash News archives

Magazine 11 • 2008

Magazine 11 is now available in 'pdf' format. This 11th issue as well as previous editions are available in the archive section, and can also be ordered via AGRI-LEADERPLUS-PUBLICATIONS@ec.europa.eu.

Magazine 11 • 2008 [PDF]

 

Huomautus verkkosivujen kielestä

nämä sivut ja navigaatiovalikko on käännetty kaikille Euroopan unionin virallisille kielille. Ellei toisin mainita, muualla näillä sivuilla saatavissa oleva tieto on englanniksi ja/tai muulla kansallisella kielellä.