Evropska podatkovna baza odobrenih transnacionalnih projektov sodelovanja

(Podtakovna baza je trenutno na voljo v jeziku: en fr de it es nl el fi sv pt da)

Dobrodošli v Podatkovno bazo transnacionalnih projektov sodelovanja. Ta baza predstavlja skupno orodje za izmenjavo informacij o izvajanju transnacionalnega sodelovanja, ki nudi koristne informacije o projektih, odobrenih v okviru pobude Leader+. Za vsak naveden projekt so na razpolago kontaktni podatki sodelujočih partnerjev in opis skupnih ciljev sodelovanja, skupnega akcijskega načrta, pravnih vidikov, pričakovanih rezultatov in finančnih informacij.

Osnovne podatke o projektih so bili najprej zbrani v Kontaktni točki, v skladu z informacijami, ki so jih posredovali ustrezni organi upravljanja, na območju katerih so se projekti odvijali. Po tem so bili organi upravljanja zaprošeni, da izpolnijo preostala polja ob morebitni pomoči njihovih nacionalnih omrežnih enot in/ali samih lokalnih akcijskih skupin.

Informacije o vsakem posameznem projektu so prikazane na podatkovnem listu, ki se odpre s klikom na gumb 'prikaži projekt'. Načrtovana so opisna polja vsakega podatkovnega lista v jeziku vodilnega partnerja in v angleščini. Tukaj prikazane informacije o LAS so povezane z Evropsko podatkovno zbirko lokalnih akcijskih skupin, zato se lahko šteje, razen če ni drugače določeno, da so formalno potrjene s strani ustreznih nacionalnih organov.