Baza de date europeană a proiectelor aprobate de cooperare transnaţională

(Baza de date este disponibilă la momentul actual în: da de el en es fi fr it nl pt sv)

Bine aţi venit la Baza de date europeană a proiectelor de cooperare transnaţională. Această bază de date va fi instrumentul comun pentru schimbul de informaţii privind implementarea cooperării transnaţionale. Furnizează informaţii utile despre proiectele aprobate sub iniţiativa Leader+. Pentru fiecare dintre proiectele listate, se găsesc detaliile de contact ale partenerilor participanţi şi o descriere a: obiectivelor comune de cooperare; planului de acţiune comună; aspectelor legale; produselor şi rezultatelor aşteptate şi informaţiilor de natură financiară.

Datele esenţiale ale proiectelor au fost înregistrate iniţial de Contact Point în conformitate cu informaţiile furnizate de autorităţile de gestiune competente, pe teritoriul cărora s-au desfăşurat proiectele. După aceasta, autorităţile de gestiune, eventual cu ajutorul Asociaţiilor de reţele naţionale aferente şi/sau chiar a Grupurilor de acţiune locală, au fost solicitate să completeze câmpurile rămase.

Informaţiile pentru fiecare proiect sunt afişate într-o foaie de calcul, care se deschide când faceţi click pe butonul „afişare proiect”. Câmpurile descriptive ale fiecărei foi de calcul vor fi disponibile atât în limba partenerului, cât şi în engleză. Informaţiile GAL afişate aici sunt conectate la Baza de date europeană a grupurilor de acţiune locală şi prin urmare, dacă nu se indică altfel, pot fi considerate ca fiind validate oficial de către autorităţile naţionale competente.