Europese databank van goedgekeurde transnationale samenwerkingsprojecten

(De databank is momenteel beschikbaar in het: en fr de it es nl el fi sv pt da)

Welkom bij de Europese databank van transnationale samenwerkingsprojecten. Deze databank wordt het gemeenschappelijke instrument voor informatie-uitwisseling over de implementatie van transnationale samenwerkingsverbanden. U vindt er nuttige informatie over de in het kader van het Leader+-initiatief goedgekeurde projecten. Voor elk project worden de contactgegevens weergegeven van de deelnemende partners, evenals een omschrijving van: gemeenschappelijke doelstellingen; het gemeenschappelijke actieplan; de wettelijke aspecten; de verwachte effecten en resultaten en financiële informatie.

De essentiële gegevens van de projecten werden verzameld door het Contact Point op basis van de informatie verstrekt door de bevoegde autoriteiten van de gebieden waar de projecten plaatsvonden. Daarna werd aan de bevoegde autoriteiten, met de eventuele hulp van de nationale netwerkeenheden en/of de plaatselijke groepen zelf, gevraagd om de informatie te vervolledigen.

De informatie over de projecten word weergegeven op een fiche die wordt geopend wanneer u klikt op de knop Project tonen‘. Het is de bedoeling dat de omschrijvingen beschikbaar zijn in zowel de taal van de leidende partner als in het Engels. De informatie over de PG’s die hier wordt weergegeven is gekoppeld aan de Europese databank van plaatselijke groepen en mag dan ook worden beschouwd als officieel gevalideerd door de bevoegde nationale autoriteiten.