Hyväksyttyjen kansainvälisten yhteistyöhankkeiden eurooppalainen tietokanta

(Tietokanta on tällä hetkellä saatavilla: en fr de it es nl el fi sv pt da)

Tervetuloa Hyväksyttyjen kansainvälisten yhteistyöhankkeiden eurooppalaiseen tietokantaan. Tätä tietokantaa käytetään tiedonvaihtoon kansainvälisten yhteistyöhankkeiden toteutuksesta. Se tarjoaa hyödyllistä tietoa hankkeista, jotka on hyväksytty osaksi Leader+ -aloitetta. Jokaisesta hankkeesta kerrotaan siihen osallistuneiden hankekumppaneitten yhteystiedot ja kuvaus: yhteistyötavoitteista; yhteisestä toimintasuunnitelmasta, oikeudellisista näkökohdista, odotetuista tuloksista ja vaikutuksista sekä tietoa rahoituksesta.

Contact Point on aluksi koonnut hankkeiden keskeiset tiedot kyseisten alueiden hallintoviranomaisten antamien tietojen pohjalta. Tämän jälkeen hallintoviranomaiset ovat täyttäneet puuttuvat tiedot kansallisten verkostoyksikköjen ja/tai paikallisryhmien avustuksella.

Hankkeen tiedot näkyvät tietoiskussa, joka avautuu Näytä hanke -painikkeesta. Tietoiskun kuvailevien osioiden saatavuus sekä johtavan yhteistyökumppanin kielellä että englannksi on suunnitteilla. Tässä näkyvät paikallisryhmien tiedot ovat yhteydessä Eurooppalaiseen paikallisryhmätietokantaan ja ovat kansallisten viranomaisten hyväksymiä, ellei ole toisin ilmoitettu.