Cale de navigare

Alte instrumente

Evenimente

„AGRARIA 2011” (4-8/05, Cluj-Napoca, România)

Comisia Europeană va fi prezentă la târgul AGRARIA 2011, cel mai important târg agrar din România, care se organizează la Cluj-Napoca în perioada 4-8 mai 2011.

Pe parcursul acestor cinci zile, Direcția Generală Agricultură și Dezvoltare Rurală a Comisiei Europene va organiza la standul său o serie de evenimente și prezentări.

În zilele de 4 și 5 mai, departamentul de Dezvoltare Rurală se va afla în centrul atenției cu programul său de prezentări ale proiectelor rurale cofinanțate de către UE, centrate pe competitivitate, diversificare, și noi tehnologii, precum și pe promovarea produselor locale de calitate. 

Zilele de 6, 7 și 8 mai vor fi dedicate în întregime activităților de pregătire și degustare a preparatelor culinare de calitate provenite de pe întreg teritoriul UE. Cunoscutul maestru bucătar român Petrișor Tănase va prezenta rețete ușor de pregătit care conțin ingrediente din agricultura UE (produse cu etichete de calitate și produse bio). Maestrul Tănase, împreună cu prezentatorul, vor încuraja publicul să ia parte la activităţile culinare și să deguste preparatele gastronomice.

La standul UE se vor afla oficiali români ai Comisiei Europene care vor oferi vizitatorilor informații despre politica agricolă și de dezvoltare rurală a UE. Cu titlul de divertisment, se va organiza un concurs cu întrebări pentru acei vizitatori care doresc să își testeze cunoștințele în domeniul agricol și în cel al afacerilor europene și să câștige premiul pus în joc! De asemenea, vizitatorii vor avea acces la o gamă largă de publicații în domeniul agriculturii europene. 

Ajutaţi-ne să îmbunătăţim portalul

Aţi găsit informaţiile pe care le căutaţi?

DaNu

Ce informaţii aţi căutat?

Sugestiile dumneavoastră: