Διαδρομή πλοήγησης

Πρόσθετα εργαλεία

Δικτυο επικοινωνιασ για την ΚΓΠ

Καλωσορίσατε στο Δίκτυο Επικοινωνίας της ΓΔ AGRI για την ΚΓΠ!

Το Δίκτυο Επικοινωνίας για την ΚΓΠ είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης που δημιούργησε η Γενική Διεύθυνση Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης (ΓΔ AGRI) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με στόχο τη βελτίωση της ανταλλαγής πληροφοριών και ιδεών μεταξύ ενδιαφερομένων και ειδικών στον τομέα ενημέρωσης για την ΚΓΠ.

Παρέχει στα ενδιαφερόμενα μέρη πρόσβαση σε εργαλεία και πρωτοβουλίες που έχει αναπτύξει η ΓΔ AGRI για την προβολή θεμάτων γεωργίας και αγροτικής ανάπτυξης.

cap communication awardcap communication awardCAP Communication NetworkCAP Communication NetworkCAP Communication Network

Στις διάφορες ενότητες αυτού του ιστότοπου θα έχετε τη δυνατότητα:

  • να δημοσιοποιείτε εκδηλώσεις σχετικές με τη γεωργία και την αγροτική ανάπτυξη,
  • να έχετε πρόσβαση σε βάση δεδομένων με υποδειγματικά σχέδια και βέλτιστες πρακτικές
  • να ερχόσαστε σε επαφή με άλλους οργανισμούς και οργανώσεις που δραστηριοποιούνται σ’ αυτόν τον τομέα και να ανταλλάσσετε ιδέες για νέα σχέδια, και
  • να ενημερώνεστε πλήρως σχετικά με τα Βραβεία Καλύτερης Καμπάνιας για την ΚΓΠ, καθώς και για τη διαδικασία υποβολής των σχετικών αιτήσεων συμμετοχής.

Ελπίζουμε να βρείτε χρήσιμη αυτήν την πλατφόρμα και θα είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς να λάβουμε τα σχόλια και τις προτάσεις σας.