Kruimelpad

Extra tools

Om een evenement in te dienen, maakt u een account aan, vult u het onlineformulier in en verzendt u het. Merk op dat u het deelnameformulier kunt opslaan en later terug kunt keren om het te vervolledigen. Vergeet niet op 'Verzenden' te klikken als het formulier ingevuld is. Als het  verzonden is, kunt u er niet langer wijzigingen aan aanbrengen en zal de Europese Commissie het valideren. Als u toch nog wijzigingen wilt aanbrengen, kunt u het evenement verwijderen en een nieuw evenement aanmaken.

Deelnamecriteria

  • Het evenement of de communicatieactiviteit vindt plaats in één van de 28 EU-landen.
  • Het evenement of de communicatieactiviteit vindt plaats tussen oktober 2015 en december 2016.
  • Het evenement of de communicatieactiviteit heeft niet uitsluitend een commerciële doelstelling.
  • Het evenement of de communicatieactiviteit geeft informatie over landbouw, voeding, plattelandsontwikkeling of een ander onderwerp met betrekking tot het Gemeenschappelijke landbouwbeleid.

Meer informatie: Campagnesecretariaat

Hebt u nog vragen? Wilt u advies of hulp? Aarzel dan niet om het Campagnesecretariaat via e-mail of telefonisch te contacteren.

Het secretariaat is bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 13.00 uur en van 14.00 uur tot 17.30 uur CET (behalve op Belgische wettelijke feestdagen). Vragen worden binnen drie dagen na ontvangst behandeld.