Navigacijska pot

Dodatna orodja

VOTE NOW

Dobrodošli na spletišču za komunikacijske projekte SKP 2014.

Po zelo pozitivnih izkušnjah z lanskoletnim natečajem vas z veseljem obveščamo, da smo začeli sprejemati prijave za letošnji natečaj.

Pripravljate komunikacijski projekt ali kampanjo s področja kmetijstva in razvoja podeželja in bi ga želeli predstaviti mednarodnemu občinstvu? Želite svoje izkušnje deliti z drugimi deležniki na področju komuniciranja o SKP?

Če je tako, se prijavite in sodelujte v komunikacijskem natečaju SKP.

Interested in more best-practice examples?

In the section "best practices" you find all communication projects shortlisted for the 2012 and 2013 editions of the CAP Communication Awards.

Komuniciranje z deležniki

Komuniciranje z javnostjo

Inovativno komuniciranje

Če želite s svojim projektom doseči ciljno občinstvo, ki ga SKP zanima predvsem poklicno, denimo nosilci odločanja in/ali mnenjski voditelji, poklicne organizacije, kmetje in drugi deležniki, izberite to kategorijo.

To kategorijo izberite, če je vaš projekt namenjen zlasti splošni javnosti ter vključuje jasne in razumljive informacije, ki zadevajo njihovo vsakdanje življenje

Če želite s svojim komunikacijskim projektom, ki zajema posebno inovativna in domiselna komunikacijska orodja, dejavnosti in poti, doseči deležnike ali splošno javnost, izberite to kategorijo.