Navigacijska pot

Dodatna orodja

VOTE NOW

Dobrodošli na spletišču komunikacijskega natečaja SKP 2014.

Po zelo pozitivnih izkušnjah z lanskoletnim natečajem vas z veseljem obveščamo, da smo začeli sprejemati prijave za letošnji natečaj.

Pripravljate komunikacijski projekt ali kampanjo s področja kmetijstva in razvoja podeželja in bi ga želeli predstaviti mednarodnemu občinstvu? Želite svoje izkušnje deliti z drugimi deležniki na področju komuniciranja o SKP?

Če je tako, se prijavite in sodelujte v komunikacijskem natečaju SKP.

 

 

Razglednice pdf - 561 KB [561 KB] български (bg)čeština (cs)dansk (da)Deutsch (de)eesti keel (et)ελληνικά (el)English (en)español (es)français (fr)hrvatski (hr)italiano (it)latviešu valoda (lv)lietuvių kalba (lt)magyar (hu)Malti (mt)Nederlands (nl)polski (pl)português (pt)română (ro)slovenčina (sk)suomi (fi)svenska (sv)

Želite več primerov najboljše prakse?

V razdelku „Najboljše prakse“ so navedeni vsi komunikacijski projekti, ki so se uvrstili v ožji izbor za nagrado za komunikacijo na področju SKP za leti 2012 in 2013.

 

Komuniciranje z deležniki

Komuniciranje z javnostjo

Inovativno komuniciranje

Če želite s svojim projektom doseči ciljno občinstvo, ki ga SKP zanima predvsem poklicno, kot so nosilci odločanja in/ali mnenjski voditelji, poklicne organizacije, kmetje in drugi deležniki, izberite to kategorijo.

To kategorijo izberite, če je vaš projekt namenjen zlasti splošni javnosti ter vključuje jasne in razumljive informacije, ki zadevajo njihovo vsakdanje življenje.

Če želite s svojim komunikacijskim projektom, ki zajema posebno inovativna in domiselna komunikacijska orodja, dejavnosti in poti, doseči deležnike ali splošno javnost, izberite to kategorijo.