Cale de navigare

Alte instrumente

Premiile pentru comunicare cu privire la PAC

Premiile pentru comunicare cu privire la PAC au ca scop promovarea exemplelor de cele mai bune practici în materie de comunicare referitoare la politica agricolă comună pentru următoarele trei categorii: Comunicare către părțile interesate, Comunicare către public și Comunicare inovatoare.

Ultima ediție a avut loc în 2014. Câștigătorilor ediției din 2014 li s-au decernat premiile la ceremonia internațională de premiere din Bruxelles, la data de 29 ianuarie 2015. Aflați aici informații suplimentare în acest sens.

Următoarea ediție a premiilor pentru comunicare cu privire la PAC este programată să aibă loc în 2017.

Sunteți interesat de mai multe exemple de bune practici?

În cadrul secțiunii „Cele mai bune practici” veți regăsi toate proiectele de comunicare preselectate pentru edițiile din 2012, 2013 și 2014 ale Premiilor pentru comunicare cu privire la PAC.

Comunicare către părţile interesate

Comunicare către public

Comunicare inovatoare

Acţiunea dumneavoastră de comunicare se adresează, în primul rând, unor persoane cu interes profesional (factori de decizie, formatori de opinie, organizaţii profesionale, agricultori, alte părţi interesate)?

Dacă da, alegeţi această categorie.

Acţiunea dumneavoastră de comunicare se adresează, în primul rând, publicului larg şi cuprinde informaţii clare şi accesibile relevante pentru viaţa de zi cu zi a cetăţenilor?

Dacă da, alegeţi această categorie.

Proiectul dumneavoastră de comunicare, indiferent dacă se adresează părţilor interesate sau publicului larg, este deosebit de inovator şi atractiv datorită instrumentelor, acţiunilor sau canalelor de comunicare utilizate?

Atunci alegeţi această categorie.