Cale de navigare

Alte instrumente

Bun venit la ediția din 2014 a Premiilor pentru comunicare cu privire la PAC!

Premiile pentru comunicare cu privire la PAC au ca scop promovarea exemplelor de cele mai bune practici în materie de comunicare referitoare la politica agricolă comună pentru următoarele trei categorii: Comunicare către părțile interesate, Comunicare către public și Comunicare inovatoare.

Iată finaliștii – exprimați-vă votul!

Ne apropiem acum de etapa finală a ediției din acest an. Din 146 proiecte înscrise, juriul independent aferent premiilor a selectat trei finaliști pentru fiecare categorie. Puteți vizualiza lista completă a finaliștilor aici. Vă invităm să votați proiectul favorit până la 26 ianuarie 2015, ora 12.00 am.

Proiectului care primește cele mai multe voturi din partea publicului i se va acorda Premiul special al publicului 2014 în cadrul ceremoniei de premiere de la Bruxelles, din data de 29 ianuarie 2015.

Sunteţi interesat de mai multe exemple de bune practici?

În cadrul secţiunii „Cele mai bune practici” veţi regăsi toate proiectele de comunicare preselectate pentru ediţiile din 2012 şi 2013 ale Premiilor pentru comunicare cu privire la PAC.

Comunicare către părţile interesate

Comunicare către public

Comunicare inovatoare

Acţiunea dumneavoastră de comunicare se adresează, în primul rând, unor persoane cu interes profesional (factori de decizie, formatori de opinie, organizaţii profesionale, agricultori, alte părţi interesate)?

Dacă da, alegeţi această categorie.

Acţiunea dumneavoastră de comunicare se adresează, în primul rând, publicului larg şi cuprinde informaţii clare şi accesibile relevante pentru viaţa de zi cu zi a cetăţenilor?

Dacă da, alegeţi această categorie.

Proiectul dumneavoastră de comunicare, indiferent dacă se adresează părţilor interesate sau publicului larg, este deosebit de inovator şi atractiv datorită instrumentelor, acţiunilor sau canalelor de comunicare utilizate?

Atunci alegeţi această categorie.