Kruimelpad

Extra tools

GLB-communicatieprijzen

De GLB-communicatieprijzen hebben tot doel de allerbeste praktijkvoorbeelden op het gebied van communicatie met betrekking tot het Gemeenschappelijk landbouwbeleid onder de aandacht te brengen. Initiatieven kunnen in drie categorieën worden ingediend: Communicatie met belanghebbenden, Publiekscommunicatie en Innovatieve communicatie.

De laatste editie vond plaats in 2014. De winnaars van 2014 werden op 29 januari 2015 met hun prijzen gepresenteerd op de internationale prijsuitreiking in Brussel. Hier vindt u meer informatie over de winnaars.

De volgende editie van de GLB-communicatieprijzen is gepland voor 2017.

Belangstelling voor meer goede voorbeelden?

In de rubriek „Goede voorbeelden” vindt u een overzicht van alle communicatieprojecten die zijn voorgedragen voor de 2012-, 2013- en 2014-edities van de GLB-communicatieprijzen.

Communicatie met belanghebbenden

Publiekscommunicatie

Innovatieve communicatie

Projecten die voornamelijk zijn gericht op iedereen die professioneel bij de landbouw betrokken is, zoals beleidsmakers en/of opiniebepalers, beroepsorganisaties, boeren en andere belanghebbenden.

Projecten die voornamelijk zijn gericht op het grote publiek. Hier gaat het dus om duidelijke en begrijpelijke informatie die relevant is voor het dagelijks leven.

Projecten voor belanghebbenden of het grote publiek die bijzonder vernieuwend zijn en veel aandacht hebben gekregen vanwege de gebruikte middelen, acties of kanalen.