Kruimelpad

Extra tools

VOTE NOW

Welkom bij de GLB-communicatieprijzen 2014!

Na het succes van de GLB-communicatieprijzen in 2012 en 2013 zijn we blij ook dit jaar een wedstrijd te kunnen organiseren. De inschrijving is geopend!

Heeft u meegewerkt aan een campagne over landbouw of plattelandsontwikkeling en zou u die willen laten zien aan een internationaal publiek? Wilt u uw ervaringen op het gebied van communicatie over het Europese landbouwbeleid met andere belanghebbenden delen?

Laat het ons weten!

Belangstelling voor meer goede voorbeelden?

In het gedeelte „Goede voorbeelden” vindt u een overzicht van alle communicatieprojecten die zijn voorgedragen voor de 2012- en 2013-edities van de GLB-communicatieprijzen.

Communicatie met belanghebbenden

Publiekscommunicatie

Innovatieve communicatie

Projecten die voornamelijk zijn gericht op iedereen die professioneel bij de landbouw betrokken is, zoals beleidsmakers en/of opiniebepalers, beroepsorganisaties, boeren en andere belanghebbenden.

Projecten die voornamelijk zijn gericht op het grote publiek. Hier gaat het dus om duidelijke en begrijpelijke informatie die relevant is voor het dagelijks leven.

Projecten voor belanghebbenden of het grote publiek die bijzonder vernieuwend zijn en veel aandacht hebben gekregen vanwege de gebruikte middelen, acties of kanalen.