Navigációs útvonal

További eszközök

VOTE NOW

Üdvözöljük a 2014. évi KAP Kommunikációs Díjak oldalain!

A 2012. és 2013. évi díjverseny pozitív tapasztalatai alapján felbuzdulva örömmel jelentjük be, hogy már lehet nevezni az idei versenyre!

Kommunikációs tevékenységet vagy kampányt folytat a mezőgazdaság és a vidékfejlesztés területén, és azt be kívánja mutatni nemzetközi közönség előtt? Szeretné megosztani a KAP-vonatkozású kommunikáció terén szerzett tapasztalatait más ágazati szereplőkkel?

Ha igen, akkor szeretnénk Önről hallani!

 

 

Képeslapok pdf - 458 KB [458 KB] български (bg)čeština (cs)dansk (da)Deutsch (de)eesti keel (et)ελληνικά (el)English (en)español (es)français (fr)hrvatski (hr)italiano (it)latviešu valoda (lv)lietuvių kalba (lt)Malti (mt)Nederlands (nl)polski (pl)português (pt)română (ro)slovenčina (sk)slovenščina (sl)suomi (fi)svenska (sv)

Érdeklik a legjobb gyakorlat példák?

A „legjobb gyakorlatok” részben megtalálja a 2012. és 2013. évi KAP kommunikációs díjak rövid listájában lévő összes kommunikációs projektet..

Kommunikáció az ágazati szereplők felé

Kommunikáció a nagyközönség felé

Innovatív kommunikáció

A kommunikációs tevékenység elsősorban szakmai érdeklődőket, például döntéshozókat és/vagy véleményvezéreket, szakmai szervezeteket, gazdálkodókat vagy más ágazati szereplőket céloz meg?

Ha igen, akkor válassza ezt a kategóriát.

A kommunikációs tevékenység elsősorban a nagyközönségre irányul, a mindennapi életüket érintő, világos és közérthető információk formájában?

Ha igen, akkor válassza ezt a kategóriát.

Az ágazati szereplőket vagy a nagyközönséget megcélzó kommunikációs projekt különösen innovatív és figyelemfelkeltő az alkalmazott eszközök, tevékenységek vagy kommunikációs csatornák tekintetében?

Ha igen, akkor válassza ezt a kategóriát.