Navigációs útvonal

További eszközök

KAP Kommunikációs Díjak

A KAP Kommunikációs Díjak rendezvény célja, hogy bemutassa a közös agrárpolitikához kapcsolódó kommunikációs kezdeményezések legjobban bevált gyakorlatait a következő három kategóriában: Kommunikáció az érdekelt felekkel, Kommunikáció a nagyközönséggel és Innovatív kommunikáció.

Az utolsó díjátadóra 2014-ben került sor. A 2014-es győztesek számára a 2015. január 29-én Brüsszelben megrendezett nemzetközi díjátadó ünnepségen nyújtották át az elismeréseket. A díjazottakról itt olvashat bővebben.

A következő KAP Kommunikációs Díjak rendezvényre várhatóan 2017-ben kerül sor.

Érdeklik a legjobb gyakorlat példák?

A „legjobb gyakorlatok” részben megtalálja a 2012., 2013. és 2014. évi KAP Kommunikációs Díjak rövid listájában lévő összes kommunikációs projektet.

Kommunikáció az ágazati szereplők felé

Kommunikáció a nagyközönség felé

Innovatív kommunikáció

A kommunikációs tevékenység elsősorban szakmai érdeklődőket, például döntéshozókat és/vagy véleményvezéreket, szakmai szervezeteket, gazdálkodókat vagy más ágazati szereplőket céloz meg?

Ha igen, akkor válassza ezt a kategóriát.

A kommunikációs tevékenység elsősorban a nagyközönségre irányul, a mindennapi életüket érintő, világos és közérthető információk formájában?

Ha igen, akkor válassza ezt a kategóriát.

Az ágazati szereplőket vagy a nagyközönséget megcélzó kommunikációs projekt különösen innovatív és figyelemfelkeltő az alkalmazott eszközök, tevékenységek vagy kommunikációs csatornák tekintetében?

Ha igen, akkor válassza ezt a kategóriát.