Navigacijski put

Dodatni alati

Nagrade (OPĆI prikaz)

Nagrade za komuniciranje o ZPP-u zamišljene su kao primjer najboljih praksi komunikacijskih inicijativa vezanih uz Zajedničku poljoprivrednu politiku u tri kategorije – komunikacija s dionicima, komunikacija s javnošću i inovativna komunikacija.

Zadnji put dodjela nagrada održana je 2014. godine. Pobjednicima za 2014. nagrade su uručene na međunarodnoj dodjeli nagrada u Bruxellesu, 29. siječnja 2015. Dodatne informacije o njima pronaći ćete ovdje.

Sljedeća dodjela Nagrada za komuniciranje o ZPP-u održat će se 2017. godine.

Rado biste vidjeli još primjera najboljih praksi?

U odjeljku "najbolje prakse" naći ćete sve komunikacijske projekte koji su bili u najužem izboru Nagrada za komuniciranje o ZPP-u za 2012., 2013. i 2014. godinu.

Komunikacija za zainteresirane strane

Komunikacija za javnost

Inovativna komunikacija

Vaša je komunikacijska aktivnost prvenstveno usmjerena na osobe s profesionalnim interesom, poput donositelja odluka i/ili tvoraca javnog mnijenja, profesionalnih organizacija, poljoprivrednika i drugih zainteresiranih osoba?

Ako je odgovor da, odaberite ovu kategoriju.

Vaša je komunikacijska aktivnost prvenstveno usmjerena na širu javnost s jasnim i lako razumljivim informacijama bitnim za njihove svakodnevne živote?

Ako je odgovor da, odaberite ovu kategoriju.

Vaš je komunikacijski projekt usmjeren na zainteresirane strane i širu javnost i koristi osobito inovativne i zanimljive alate, aktivnosti ili komunikacijske kanale?

U tom slučaju odaberite ovu kategoriju.