Navigacijski put

Dodatni alati

VOTE NOW

Dobro došli u izdanje Nagrada za komuniciranje o ZPP-u za 2014. godinu!

Slijedom vrlo pozitivnog iskustva s izdanjem za 2012. i 2013. godinu sa zadovoljstvom najavljujemo da je rok za prijavu za ovogodišnje izdanje započeo!

Osmislili ste komunikacijsku aktivnost ili kampanju u području poljoprivrede i ruralnog razvoja koju biste željeli predstaviti međunarodnoj publici? Želite podijeliti svoja iskustva s drugim zainteresiranim stranama za pitanja komunikacije u vezi sa ZPP-om?

U tom slučaju želimo da nam se javite!

 

 

Razglednice pdf - 458 KB [458 KB] български (bg)čeština (cs)dansk (da)Deutsch (de)eesti keel (et)ελληνικά (el)English (en)español (es)français (fr)italiano (it)latviešu valoda (lv)lietuvių kalba (lt)magyar (hu)Malti (mt)Nederlands (nl)polski (pl)português (pt)română (ro)slovenčina (sk)slovenščina (sl)suomi (fi)svenska (sv)

Rado biste vidjeli još primjera najboljih praksi?

U odjeljku "najbolje prakse" naći ćete sve komunikacijske projekte koji su bili u najužem izboru Nagrada za komunikaciju o ZPP-u za 2012. i 2013. godinu.

Komunikacija za zainteresirane strane

Komunikacija za javnost

Inovativna komunikacija

Vaša je komunikacijska aktivnost prvenstveno usmjerena na osobe s profesionalnim interesom, poput donositelja odluka i/ili tvoraca javnog mnijenja, profesionalnih organizacija, poljoprivrednika i drugih zainteresiranih osoba?

Ako je odgovor da, odaberite ovu kategoriju.

Vaša je komunikacijska aktivnost prvenstveno usmjerena na širu javnost s jasnim i lako razumljivim informacijama bitnim za njihove svakodnevne živote?

Ako je odgovor da, odaberite ovu kategoriju.

Vaš je komunikacijski projekt usmjeren na zainteresirane strane i širu javnost i koristi osobito inovativne i zanimljive alate, aktivnosti ili komunikacijske kanale?

U tom slučaju odaberite ovu kategoriju.