Navigointipolku

Lisätyökalut

Yhteisen maatalouspolitiikan tiedotuskilpailu

VOTE NOW

Tervetuloa yhteisen maatalouspolitiikan vuoden 2014 tiedotuskilpailun sivustolle!

Vuoden 2012 & 2013 kilpailu saavutti suuren suosion, ja nyt on alkanut hakuaika tämänvuotiseen kilpailuun.

Oletko kehittänyt maataloutta tai maaseudun kehittämistä koskevan tiedotustoimen tai -kampanjan, jota haluaisit esitellä kansainväliselle yleisölle? Haluatko jakaa kokemuksiasi muiden yhteistä maatalouspolitiikkaa koskevan viestinnän parissa työskentelevien kanssa?

Toivomme runsasta osanottoa kilpailuun!

Postikortteja pdf - 458 KB [458 KB] български (bg)čeština (cs)dansk (da)Deutsch (de)eesti keel (et)ελληνικά (el)English (en)español (es)français (fr)hrvatski (hr)italiano (it)latviešu valoda (lv)lietuvių kalba (lt)magyar (hu)Malti (mt)Nederlands (nl)polski (pl)português (pt)română (ro)slovenčina (sk)slovenščina (sl)svenska (sv)

Haluatko katsoa lisää esimerkkejä parhaista käytännöistä?

Parhaat käytännöt -osiossa on lueteltu kaikki vuosina 2012 ja 2013 YMP:n tiedotuskilpailun lopputaisteluun selvinneet viestintäprojektit.

Sidosryhmille tiedottaminen

Yleisölle tiedottaminen

Innovatiivinen tiedottaminen

Osallistu tähän luokkaan, jos tiedotustoimesi on suunnattu ensisijaisesti alan toimijoille, kuten päättäjille ja/tai mielipidevaikuttajille, ammattialajärjestöille, viljelijöille tai muille sidosryhmille.

Onko tiedotustoimesi suunnattu pääasiassa suurelle yleisölle? Annetaanko toimen avulla selkeää ja helppotajuista tietoa, joka koskee ihmisten arkea?

Tämä luokka on suunnattu yleisötiedotushankkeille.

Innovatiivisen tiedottamisen luokkaan voi osallistua tiedotushankkeilla, joissa hyödynnetään erityisen innovatiivisia ja huomiota herättäviä viestintävälineitä, -toimia tai -kanavia. Ne voivat olla suunnattuja joko sidosryhmille tai suurelle yleisölle.