Sti

Flere værktøjer

Priserne for kommunikation om den fælles landbrugspolitik

Priserne for kommunikation om den fælles landbrugspolitik har til formål at fremvise de bedste eksempler på god praksis i forbindelse med kommunikationsinitiativer i tilknytning til den fælles landbrugspolitik inden for de tre kategorier kommunikation til interessenter, kommunikation til offentligheden og innovativ kommunikation.

De blev sidst uddelt i 2014. Vinderne for 2014 fik overrakt deres priser ved en international prisoverækkelsesceremoni i Bruxelles den 29. januar 2015. Læs mere om dem her.

Priserne for kommunikation om den fælles landbrugspolitik er planlagt til at blive uddelt igen i 2017.

Interesseret i flere eksempler på bedste praksis?

I afsnittet »bedste praksis« finder du alle kommunikationsprojekter på den korte liste i forbindelse med 2012-, 2013- og 2014-udgaverne af priserne for kommunikation om den fælles landbrugspolitik.

Kommunikation til interessenter

Kommunikation til offentligheden

Innovativ kommunikation

Er dit kommunikationsinitiativ især rettet mod folk med en faglig interesse, f.eks. beslutningstagere og/eller meningsdannere, faglige organisationer, landmænd eller andre interessenter?

Så er det denne kategori, du skal vælge.

Er dit kommunikationsinitiativ især rettet mod offentligheden med klare og let forståelige oplysninger, der er relevante for folks dagligdag?

Så er det denne kategori, du skal vælge.

Er dit kommunikationsprojekt for interessenter eller offentligheden særligt innovativt og opsigtsvækkende på grund af de værktøjer, virkemidler eller kommunikationskanaler, du bruger?

Så vælg denne kategori.