Cale de navigare

Alte instrumente

Proiectul meu nu are o legătură directă cu PAC. Mă mai pot înscrie?

Chiar dacă proiectul dumneavoastră nu este legat în mod explicit de PAC, acesta trebuie totuşi să facă referire la unul sau mai multe aspecte care ţin de domeniile de acţiune ale politicii agricole comune. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi site-ul http://europa.eu/pol/agr/index_ro.htm.

Cum pot afla dacă proiectul meu este eligibil?

Vă rugăm să consultaţi secţiunea dedicată criteriilor de eligibilitate. Dacă aveţi îndoieli, contactaţi serviciul de asistenţă.

Proiectul meu a fost unul mic/local/cu buget limitat. Am vreo şansă să câştig?

Desigur. Mărimea nu contează! Toate proiectele vor fi evaluate în funcţie de aceleaşi criterii, indiferent de dimensiune şi de bugetul alocat.

Ce se întâmplă dacă proiectul meu se adresează şi publicului larg şi părţilor interesate?

Puteţi alege orice categorie sau categoria care vi se pare cea mai relevantă pentru proiectul dumneavoastră. Procedura de selecţie a fost concepută în aşa fel încât juriul poate transfera un proiect de la o categorie la alta, dacă acest lucru i se pare necesar.

Când ar trebui să aleg categoria „Comunicare inovatoare”?

Dacă sunteţi deosebit de mulţumit de aspectele inovatoare şi/sau creative ale proiectului dumneavoastră, aceasta este categoria pentru care trebuie să optaţi. Ea este rezervată acţiunilor celor mai originale, convingătoare, amuzante, interactive sau creative. Proiectul dumneavoastră poate (dar nu este obligatoriu) să includă: evenimente şi prezentări, materiale video, reclame, grafice informative, videoclipuri, publicitate virală, aplicaţii mobile, site-uri de internet etc., atât timp cât acestea sunt originale.

Pot înscrie acelaşi proiect la mai multe categorii?

Nu. Fiecare proiect poate fi înscris în competiţie o singură dată.

Câte proiecte pot trimite?

Participanţii pot trimite maxim trei proiecte, pentru aceeaşi categorie sau pentru categorii diferite.

Cum mă pot înscrie?

Pentru a vă înscrie, creaţi-vă un cont şi veţi primi un e-mail de confirmare cu un link. Faceţi clic pe linkul respectiv şi veţi fi direcţionat către formularul de înscriere.

Trebuie să mă înscriu într-o singură sesiune sau pot să salvez formularul şi să îl completez ulterior?

Puteţi reveni asupra înscrierii ori de câte ori doriţi, înainte de 31 octombrie 2014, ora 12:00 CET, atât timp cât nu aţi apăsat încă pe butonul „Trimite”.

Proiectul a fost rezultatul colaborării dintre mai mulţi parteneri. Cine ar trebui să se înscrie?

Acceptăm înscrieri din partea oricărui partener, dar ar fi de preferat ca organizatorul sau colaboratorul principal să facă înscrierea în numele grupului.

Proiectul nu a fost realizat în engleză, franceză sau germană. Pentru a mă înscrie trebuie să traduc proiectul sau materialele de comunicare într-una dintre aceste limbi?

Înscrierile se fac în engleză, franceză sau germană. Formularele de înscriere completate în alte limbi nu vor fi acceptate.

Cu toate acestea, nu trebuie să traduceţi nici proiectul, nici materialele de comunicare pentru a vă înscrie.

Înscrierea mea va fi făcută publică?

Secţiunea „Rezumatul proiectului” din formularul de înscriere şi datele de contact ale organizaţiei dumneavoastră pot fi utilizate pe site-ul Comisiei Europene sau în publicaţiile editate de DG Agricultură şi Dezvoltare Rurală. Utilizarea datelor cu caracter personal este supusă reglementărilor UE

Trebuie să fac pregătiri speciale pentru ceremonia de premiere?

Finaliştii vor fi invitaţi să îşi prezinte proiectele înainte ca publicul să voteze. Ei vor primi îndrumări suplimentare la mijlocul lunii decembrie.

M-am înscris în competiţie şi anul trecut. Pot să trimit din nou acelaşi proiect?

Vă puteţi înscrie din nou, dacă anul trecut nu aţi figurat pe lista finaliştilor. Dacă intenţionaţi să prezentaţi acelaşi proiect, vă rugăm să indicaţi cu claritate elementele noi, schimbările făcute şi rezultatele proiectului.

Menţionăm că finaliştii ediţiilor anterioare nu pot înscrie acelaşi proiect în competiţia de anul acesta. Însă, dacă doresc să prezinte un proiect nou, o pot face.