Navigációs útvonal

További eszközök

A projektem nem kapcsolódik közvetlenül a KAP-hoz. Ettől függetlenül nevezhetek?

Nem szükséges, hogy a nevezni kívánt projekt közvetlenül kapcsolódjon a KAP-hoz, de a KAP szakpolitikai területeinek egy vagy több aspektusát érintenie kell. A KAP szakpolitikai területeiről további információkat itt olvashat: http://europa.eu/pol/agr/index_hu.htm.

Hogyan tudhatom meg, hogy nevezhetek-e a projektemmel?

Kérjük, olvassa el a kommunikációs díjak részvételi feltételei című oldalt. Ha kérdése van, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

Projektem kis terjedelmű/helyi vonatkozású/korlátozott költségvetésű projekt. Ugyanolyan nyerési esélyekkel indulok?

Igen, a méret nem számít! Méretüket és költségvetésüket tekintve a projektek lehetnek kisebbek és nagyobbak. Minden nevezést az értékelési szempontok, nem pedig a projekt terjedelme szerint bírálunk el.

Mi a teendő, ha a projektem az ágazati szereplőket és a nagyközönséget egyaránt megcélozza?

Bármelyik kategóriát vagy a projektnek leginkább megfelelő kategóriát választhatja. A kiválasztási eljárást úgy alakítottuk ki, hogy a zsűri áthelyezheti a nevezést egy másik kategóriába, ha azt megfelelőbbnek találja.

Mikor válasszam az „Innovatív kommunikáció” kategóriát?

Ha különösen büszke a projekt innovatív és/vagy kreatív elemeire, ez az Ön kategóriája. Ebben a kategóriában a legeredetibb, legmeggyőzőbb, leghumorosabb, leginteraktívabb vagy legkreatívabb tevékenységeket várjuk. Ezek lehetnek (de nem kell ezeknek lenniük): pl. kreatív rendezvények, bemutatók, vizuális anyagok, hirdetések, infografikák, videoklipek, vírusreklámok, mobilalkalmazások, webhelyek stb.

Nevezhetem ugyanazt a projektet egynél több díjkategóriában?

Nem, minden projekt csak egyszer nevezhető.

Hány projekttel nevezhetek?

A pályázók összesen legfeljebb három különböző projektet nevezhetnek be egy vagy több díjkategóriában.

Hogyan kell nevezni?

A nevezéshez hozzon létre egy felhasználói fiókot, majd kap egy hivatkozást tartalmazó megerősítő e-mailt. A hivatkozásra kattintva a kommunikációs díjak online nevezési űrlapjára jut.

A nevezési űrlapot egy lépésben kell kitöltenem? Van lehetőség arra, hogy a nevezést elmentsem, és egy későbbi időpontban fejezzem be?

Amíg nem kattintott a „Küldés” gombra, 2014. október 31-én 12:00 óráig (közép-európai idő szerint) bármikor visszatérhet a nevezéséhez, hogy kiegészítse vagy módosítsa azt.

A projekt több partner közötti együttműködés eredménye. Ki nyújtsa be a nevezést?

A projekt bármely partnerétől elfogadunk nevezést, de szerencsésebb, ha a fő projektpartner vagy a fő szervező nevez a partnerség nevében.

A projekt nyelve nem angol, francia vagy német. A nevezéshez le kell fordíttatnom a projektet vagy annak kommunikációs anyagait e nyelvek valamelyikére?

A nevezési űrlapot angolul, franciául vagy németül kell kitölteni. Semmilyen más nyelven kitöltött nevezési űrlapot nem fogadunk el.

A projektet vagy annak kommunikációs anyagait azonban nem kell lefordíttatni a nevezéshez.

Közzéteszik a pályázatomat?

A nevezési űrlap „Projekt összefoglalása” részét, valamint a nevezést benyújtó szervezet kapcsolattartási adatait az Európai Bizottság felhasználhatja a webhelyén vagy a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Főigazgatóság által készített kiadványokban. A személyes adatok az euróoai uniós előírásokkal összhangban kerülnek felhasználásra

Kell valamit készítenem a díjátadó ünnepségre?

A döntősök felkérést kapnak arra, hogy mutassák be projektjüket, mielőtt a hallgatóság szavaz róluk. Erről további útmutatást december közepe táján adunk a döntőbe jutottaknak.

Tavaly már részt vettem a versenyen. Nevezhetek idén is ugyanazzal a projekttel?

Igen. Ha tavaly nevezést nyújtott be, de nem került be a rövid listába, idén újra pályázhat. Ha ugyanazt a projektet tervezi benyújtani, kérjük, egyértelműen jelezze a projekt új elemeit, az abban tett változtatásokat, valamint a projekt eredményeit.

Figyelem: a korábbi díjversenyeken döntőbe jutottaknem nevezhetik újra ugyanazt a projektet az idei díjversenyen, azonban új projektet benevezhetnek.