Διαδρομή πλοήγησης

Πρόσθετα εργαλεία

Η δράση μου δεν σχετίζεται άμεσα με την ΚΓΠ. Μπορώ, ωστόσο, να δηλώσω συμμετοχή;

Μπορεί η δράση σας να μην είναι άμεσα συνδεδεμένη αυτή καθεαυτή με την ΚΓΠ, αλλά πρέπει να συνδέεται με τουλάχιστον μία ή αρκετές πτυχές της. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τομείς πολιτικής της ΚΓΠ θα βρείτε στη διεύθυνση http://europa.eu/pol/agr/index_el.htm.

Πώς μπορώ να μάθω εάν η δράση μου είναι επιλέξιμη;

Ανατρέξτε στην ενότητα "Κριτήρια επιλεξιμότητας". Σε περίπτωση αμφιβολίας, επικοινωνήστε με το γραφείο υποστήριξης.

Η δράση μου ήταν μικρή/τοπική/περιορισμένου προϋπολογισμού. Έχω τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσω;

Ναι, το μέγεθος της δράσης δεν έχει σημασία! Οι δράσεις μπορούν να είναι μικρές ή μεγάλες σε μέγεθος και προϋπολογισμό. Όλες οι συμμετοχές θα εξετάζονται βάσει των κριτηρίων αξιολόγησης και όχι βάσει του μεγέθους τους.

Τι γίνεται στην περίπτωση που η δράση μου έχει ως αποδέκτες τόσο τα ειδικά ενδιαφερόμενα μέρη όσο και το ευρύ κοινό;

Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε κατηγορία ή την κατηγορία που φαίνεται πιο σχετική με τη δράση σας. Η διαδικασία επιλογής έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε η κριτική επιτροπή να μπορεί να εντάξει τη συμμετοχή σας σε μια άλλη κατηγορία, εφόσον αυτή θεωρηθεί καταλληλότερη.

Σε ποια περίπτωση πρέπει να επιλέξω την κατηγορία «καινοτόμος επικοινωνία»;

Εάν είστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τα καινοτόμα και/ή ευρηματικά στοιχεία της δράσης σας. Εδώ αναζητούμε τις πιο πρωτότυπες, πειστικές, χιουμοριστικές, διαδραστικές ή δημιουργικές δράσεις. Η δράση σας μπορεί (αλλά δεν επιβάλλεται) να περιλαμβάνει: δημιουργικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, εικαστικά, διαφημίσεις, πληροφοριακά γραφικά, βιντεοκλίπ, μεταδοτικές διαφημίσεις (viralads), εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας, ιστοσελίδες κ.λπ.

Μπορώ να υποβάλω την ίδια δράση σε παραπάνω από μία κατηγορίες;

Όχι, η κάθε δράση μπορεί να υποβληθεί μόνο μία φορά.

Πόσες δράσεις μπορώ να υποβάλω;

Οι συμμετέχοντες μπορούν συνολικά να υποβάλουν μέχρι και τρεις διαφορετικές δράσεις, σε μία ή σε διαφορετικές κατηγορίες βραβείων.

Πώς μπορώ να δηλώσω συμμετοχή;

Για να δηλώσετε συμμετοχή, δημιουργήστε ένα λογαριασμό και θα λάβετε ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης στο οποίο θα υπάρχει ένας σύνδεσμος. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να οδηγηθείτε στην ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στα Βραβεία Καλύτερης Καμπάνιας.

Είμαι υποχρεωμένος/η να υποβάλω την αίτηση συμμετοχής μου σε μία προσπάθεια; Μπορώ να την αποθηκεύσω και να τη συμπληρώσω σε μεταγενέστερη ημερομηνία;

Μπορείτε να επιστρέψετε για να συμπληρώσετε ή να διορθώσετε την αίτηση συμμετοχής σας οποιαδήποτε στιγμή πριν από τις 31 Οκτωβρίου 2014 στις 12:00 CET, αρκεί μόνο να μην έχετε πατήσει το «υποβολή» (‘submit’).

Η δράση ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ διαφόρων εταίρων. Ποιος πρέπει να δηλώσει συμμετοχή;

Δεχόμαστε αιτήσεις συμμετοχής από οποιονδήποτε εταίρο, αλλά είναι προτιμότερο να υποβάλει την αίτηση εκ μέρους της σύμπραξης ο επικεφαλής της δράσης ή ο κύριος διοργανωτής.

Η δράση πραγματοποιήθηκε σε γλώσσα διαφορετική από την αγγλική, γαλλική ή γερμανική. Χρειάζεται να μεταφράσω τη δράση μου ή τα υλικά επικοινωνίας του της σε μία από τις γλώσσες αυτές για να δηλώσω συμμετοχή;

Οι αιτήσεις συμμετοχής πρέπει να συμπληρώνονται στα αγγλικά, τα γαλλικά ή τα γερμανικά και δεν γίνονται δεκτές σε καμία άλλη γλώσσα.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να μεταφράσετε τη δράση ή το υλικό επικοινωνίας για να υποβάλετε συμμετοχή.

Η αίτηση συμμετοχής μου θα δημοσιευθεί;

Η ενότητα «σύνοψη δράσης» (‘project summary’), καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας της οργάνωσής σας, μπορεί να χρησιμοποιηθούν στον ιστότοπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή σε εκδόσεις της Γενικής Διεύθυνσης Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης. Η χρήση προσωπικών δεδομένων υπόκειται στους κανονισμούς της ΕΕ.

Πρέπει να ετοιμάσω κάτι για την τελετή απονομής των βραβείων;

Θα ζητηθεί από τους φιναλίστ να παρουσιάσουν τη δράση τους πριν από την ψηφοφορία του κοινού. Περαιτέρω οδηγίες θα δοθούν στους φιναλίστ γύρω στα μέσα Δεκεμβρίου.

Δήλωσα συμμετοχή πέρυσι. Μπορώ να υποβάλω ξανά την ίδια δράση;

Ναι, εάν δηλώσατε συμμετοχή πέρυσι και δεν ήσασταν στους επικρατέστερους υποψήφιους, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ξανά. Εάν σκοπεύετε να ξαναυποβάλετε την ίδια δράση, αναφέρετε με σαφήνεια τα νέα στοιχεία, τις αλλαγές που κάνατε και τα αποτελέσματά της.

Προσοχή: οι φιναλίστ των προηγούμενων διαγωνισμών δεν επιτρέπεται να υποβάλουν ξανά την ίδια δράση στο φετινό διαγωνισμό. Μπορούν όμως να υποβάλουν νέα δράση εφόσον επιθυμούν.