Διαδρομή πλοήγησης

Πρόσθετα εργαλεία

Το σχέδιο μου δεν σχετίζεται άμεσα με την Κοινή Γεωργική Πολιτική (ΚΓΠ). Μπορώ, ωστόσο, να δηλώσω συμμετοχή;

Μπορεί το σχέδιο σας να μην είναι άμεσα συνδεδεμένο αυτό καθεαυτό με την ΚΓΠ, αλλά πρέπει να συνδέεται με τουλάχιστον μία ή αρκετές πτυχές της. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τομείς της ΚΓΠ θα βρείτε στη διεύθυνση http://europa.eu/pol/agr/index_el.htm.

Πώς μπορώ να μάθω εάν το σχέδιο μου είναι επιλέξιμο;

Ανατρέξτε στην ενότητα "Κριτήρια επιλεξιμότητας". Σε περίπτωση αμφιβολίας, επικοινωνήστε με το γραφείο υποστήριξης.

Το σχέδιο μου ήταν ένα μικρό/τοπικό/περιορισμένου προϋπολογισμού πρόγραμμα. Έχω τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσω;

Ναι, το μέγεθος του σχεδίου δεν έχει σημασία! Τα σχέδια μπορούν να είναι μικρά ή μεγάλα σε μέγεθος και προϋπολογισμό. Όλες οι συμμετοχές θα εξετάζονται βάσει των κριτηρίων αξιολόγησης και όχι βάσει του μεγέθους των σχεδίων.

Τι γίνεται στην περίπτωση που το σχέδιο μου στοχεύει τόσο τα ενδιαφερόμενα μέρη όσο και το κοινό;

Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε κατηγορία ή την κατηγορία που φαίνεται πιο σχετική με το σχέδιο σας. Η διαδικασία επιλογής έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε η κριτική επιτροπή να μπορεί να εντάξει τη συμμετοχή σας σε μια άλλη κατηγορία, εφόσον αυτή θεωρηθεί καταλληλότερη.

Σε ποια περίπτωση πρέπει να επιλέξω την κατηγορία «καινοτόμος επικοινωνία»;

Εάν είστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τα καινοτόμα και/ή ευρηματικά στοιχεία του σχεδίου σας. Εδώ αναζητούμε τις πιο πρωτότυπες, πειστικές, χιουμοριστικές, διαδραστικές ή δημιουργικές δράσεις. Η δράση σας μπορεί (αλλά δεν επιβάλλεται) να περιλαμβάνει: δημιουργικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, εικαστικά, διαφημίσεις, γραφικά πληροφοριών, βιντεοκλίπ, μεταδοτικές διαφημίσεις (viral ads), εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας, ιστοσελίδες κ.λπ.

Μπορώ να υποβάλω το ίδιο σχέδιο σε παραπάνω από μία κατηγορίες;

Όχι, το κάθε σχέδιο μπορεί να υποβληθεί μόνο μία φορά.

Πόσα σχέδια μπορώ να υποβάλω;

Οι συμμετέχοντες μπορούν συνολικά να υποβάλουν μέχρι και τρία διαφορετικά σχέδια, σε μία ή σε διαφορετικές κατηγορίες βραβείων.

Πώς μπορώ να δηλώσω συμμετοχή;

Πρώτα δημιουργήστε έναν λογαριασμό και στη συνέχεια θα λάβετε ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης στο οποίο θα υπάρχει ένας σύνδεσμος. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να οδηγηθείτε στην ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στα Βραβεία Καλύτερης Καμπάνιας.

Πρέπει να καταχωρίσω την αίτηση συμμετοχής μου σε μία προσπάθεια; Μπορώ να την αποθηκεύσω και να τη συμπληρώσω σε μεταγενέστερη ημερομηνία;

Μπορείτε να επιστρέψετε για να συμπληρώσετε ή να διορθώσετε την αίτηση συμμετοχής σας οποιαδήποτε στιγμή πριν από τις 21 Οκτωβρίου 2013 στις 12:00 (ώρα Κεντρικής Ευρώπης), αρκεί μόνο να μην έχετε πατήσει το «υποβολή» (‘submit’).

Το σχέδιο ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ διαφόρων εταίρων. Ποιος πρέπει να δηλώσει συμμετοχή;

Δεχόμαστε αιτήσεις συμμετοχής από οποιονδήποτε εταίρο του σχεδίου, αλλά είναι προτιμότερο να υποβάλει την αίτηση εκ μέρους της σύμπραξης ο επικεφαλής του σχεδίου ή ο κύριος διοργανωτής.

Το σχέδιο παραδόθηκε σε γλώσσα διαφορετική από την αγγλική, γαλλική ή γερμανική. Χρειάζεται να μεταφράσω το σχέδιο μου ή το υλικό επικοινωνίας σε μία από τις γλώσσες αυτές για να δηλώσω συμμετοχή;

Οι αιτήσεις συμμετοχής πρέπει να συμπληρώνονται στα αγγλικά, τα γαλλικά ή τα γερμανικά και δεν γίνονται δεκτές σε καμία άλλη γλώσσα.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να μεταφράσετε το σχέδιο ή το υλικό επικοινωνίας για να υποβάλετε συμμετοχή.

Η αίτηση συμμετοχής μου θα δημοσιευθεί;

Η ενότητα «σύνοψη σχεδίου» (‘project summary’), καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας του φορέα σας, μπορεί να χρησιμοποιηθούν στον ιστότοπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή σε εκδόσεις της Γενικής Διεύθυνσης Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης. Η χρήση προσωπικών δεδομένων υπόκειται στους κανονισμούς της ΕΕ

Πρέπει να ετοιμάσω κάτι για την τελετή απονομής των βραβείων;

Θα ζητηθεί από τους φιναλίστ να παρουσιάσουν το σχέδιο τους πριν από την ψηφοφορία του κοινού. Περαιτέρω οδηγίες θα δοθούν στους φιναλίστ γύρω στα μέσα Νοεμβρίου.

Δήλωσα συμμετοχή πέρυσι. Μπορώ να υποβάλω ξανά το ίδιο σχέδιο;

Ναι, εάν δηλώσατε συμμετοχή πέρυσι και δεν ήσασταν στους φιναλίστ, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ξανά. Εάν σκοπεύετε να υποβάλετε εκ νέου το ίδιο σχέδιο, αναφέρετε με σαφήνεια τα νέα στοιχεία, τις αλλαγές που κάνατε και τα αποτελέσματα του σχεδίου σας.

Προσοχή: οι φιναλίστ των προηγούμενων διαγωνισμών δεν επιτρέπεται να υποβάλουν ξανά το ίδιο σχέδιο στον φετινό διαγωνισμό. Μπορούν όμως να υποβάλουν νέα σχέδια εφόσον επιθυμούν.