Sti

Flere værktøjer

Mit projekt er ikke direkte forbundet med den fælles landbrugspolitik. Kan jeg stadig deltage?

Hvis om dit projekt ikke er direkte tilknyttet den fælles landbrugspolitik som sådan, skal det i det mindste indebære en form for kommunikation af ét eller flere aspekter af de relevante politikområder inden for den fælles landbrugspolitik. Du kan finde mere information om politikområderne under den fælles landbrugspolitik på http://europa.eu/pol/agr/index_da.htm.

Hvordan ved jeg, om mit projekt kan accepteres?

Se kriterierne for deltagelse. Hvis du er i tvivl, kan du kontakte helpdesken.

Mit projekt var et lille/lokalt/økonomisk begrænset projekt. Har jeg stadig samme chance for at vinde?

Ja, størrelsen af projektet spiller ingen rolle! Projekterne kan være store og små, både hvad angår omfang og økonomi. Alle ansøgningerne evalueres på basis af de samme kriterier, ikke på basis af projekternes størrelse.

Hvad nu hvis mit projekt både henvender sig til interessenter og offentligheden?

Du kan vælge en hvilken som helst kategori eller den kategori, som du mener, passer bedst til dit projekt. Udvælgelsen foregår således, at juryen kan flytte din ansøgning til en anden kategori, hvis den mener, det er mere passende.

I hvilke tilfælde skal jeg vælge "Innovativ kommunikation"?

Hvis du er særlig stolt af dit projekts innovative og/eller kreative karakter, er dette din kategori. Kategorien henvender sig til de mest originale, overbevisende, sjove, interaktive eller kreative tiltag. Disse kan f.eks. omfatte: kreative arrangementer, præsentationer, fremvisninger, reklamer, grafiske fremstillinger, videoklip, virale reklamer, apps til mobiler, hjemmesider, osv.

Kan jeg indsende det samme projekt til mere end én kategori?

Nej, hvert projekt kan kun indsendes én gang.

Hvor mange projekter kan jeg indsende?

Du kan i alt indsende op til 3 forskellige projekter, enten til én og samme kategori eller til forskellige kategorier.

Hvordan ansøger jeg?

For at ansøge skal du oprette en konto. Du vil modtage en bekræftelse via e-mail med et link, som du skal klikke på for at komme til online-ansøgningsformularen.

Skal jeg færdiggøre min ansøgning på én gang, eller kan jeg gemme den og gøre den færdig på et senere tidspunkt?

Du kan til enhver tid inden den 31. oktober 2014 kl. 12.00 (dansk tid) genåbne din ansøgning for at gøre den færdig eller ændre den, forudsat at du ikke har trykket på "send".

Projektet er resultatet af et samarbejde mellem flere parter. Hvem skal sende ansøgningen?

Vi godkender ansøgninger fra alle projektpartnere, men foretrækker, at det er den ledende projektpartner eller primære arrangør, der indsender ansøgningen på vegne af partnerskabet.

Projektet er iværksat på et andet sprog end engelsk, fransk og tysk. Skal jeg oversætte projektet eller kommunikationsmaterialet til et af sprogene for at kunne ansøge?

Ansøgningerne skal indsendes på engelsk, fransk eller tysk. De accepteres ikke på andre sprog.

Selve projektet eller kommunikationsmaterialet behøver dog ikke at blive oversat, for at kunne deltage.

Bliver min ansøgning offentliggjort?

Afsnittet "projektresumé" i ansøgningen kan sammen med kontaktoplysningerne på din organisation blive brugt på Europa-Kommissionens hjemmeside eller i publikationer udarbejdet af Generaldirektoratet for Landbrug og Udvikling af Landdistrikterne. Anvendelsen af personoplysninger er underlagt bestemmelserne i EU's forordninger

Skal jeg forberede noget til prisoverrækkelsen?

Finalisterne vil få lejlighed til at præsentere deres projekter, inden publikum afgiver sin stemme. De vil modtage flere oplysninger i midten af december.

Jeg ansøgte sidste år. Kan jeg indsende det samme projekt igen?

Ja, hvis du ansøgte, men ikke blev udvalgt, kan du indsende det samme projekt igen. Hvis du overvejer at indsende det samme projekt igen, bedes du tydeligt angive eventuelle nye elementer, hvilke ændringer, der er foretaget, og resultaterne af projektet.

Bemærk venligst, at finalisterne fra tidligere udgaver ikke kan indsende det samme projekt i år. Tidligere finalister, der ønsker at præsentere et nyt projekt, er dog velkomne.