01/03/2013
01/03/2013

Navigacijska pot

50 let SKP - Partnerstvo med Evropo in Kmeti

Podeželje v mestu Koper - SKP podpira kakovostno pridelavo hrane

Datum
05/05/2012
Država
Slovenija
Kraj
Koper, Pri Taverni
Organiziral
Kmetijsko gozdarska zbronice Slovenije
Vrsta
nevladna organizacija (NVO),
Ciljna skupina
splošna javnost,
Spletna stran
Povezava na spletno stran dogodka

Pridružite se nam na Podeželju v mestu Koper, ki bo potekalo v soboto, 5. maja na Pristaniški ulici v organizaciji Kmetijsko gozdarska zbornice Slovenije.

S krušnimi in mesnimi izdelki, domačimi siri, vrhunskimi vini in drugimi domačimi dobrotami se bo predstavilo 30 slovenskih kmetij. Izkoristite možnost za nakup odličnih kmetijskih pridelkov in izdelkov ter priložnost za kramljanje s kmeticami in kmeti, ki kmetujejo in izvajajo dopolnilne dejavnosti v skladu z evropskimi uredbami in pravilniki Skupne kmetijske politike. Ta letos obeležuje 50 let in omogoča ter zagotavlja visoko kakovost kmetijskih proizvodov. Prepričani smo, da bodo ponudniki ustregli vsem pričakovanjem ljubiteljev tradicionalne slovenske podeželske kulinarike. Prireditev bo obogatena s kulturnim in kulinaričnim programom, s katerim bomo obeležili 50 let Skupne kmetijske politike.

Organizira Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v sklopu projekta Skupna kmetijska politika – kakovost, varnost, blaginja, razvoj. Projekt sofinancira Evropska unija, Generalni direktorat za kmetijstvo in razvoj podeželja.

Lepo vabljeni!

slovenia_120505_pvm_koper_sl.jpg

Kontakt

Manca Carman

E-pošta:kgzs@kgzs.si